Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP DRAGOSTE 25 MARTIE. Racii trec printr-o perioada placuta in cuplu, Balantele trebuie sa scape de scenarii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 25 MARTIE. Racii trec printr-o perioada placuta in cuplu, Balantele trebuie sa scape de scenarii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 25 MARTIE 2020. Soarele este in conjunctie cu Chiron in Berbec azi, deci sa vina vindecarea. Chiron este marele vindecator al astrologiei iar Soarele straluceste raze puternice peste el azi. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 22 MARTIE. Racii trebuie sa se relaxeze, Balantele trebuie sa accepte toate experientele

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 22 MARTIE 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP DRAGOSTE 24 MARTIE. Gemenii au un comportament responsabil, Balantele trebuie sa isi faca timp pentru persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 24 MARTIE 2020. Azi avem Luna Noua in Berbec, oameni buni! In mijlocul atator evenimente astrale intense, cu energii puternice si pe alocuri conflictuale, Luna Noua ne aduce raza de speranta.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 MARTIE. Balantele trebuie sa renunte la critici, Sagetatorii sunt tensionati in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 23 MARTIE 2020. Marte, planeta rosie impulsiva a razboiului este in conjunctie azi cu Pluto in Capricorn au mai fost acum 2 ani, dar nu in ambitiosul si determinatul Capricorn deci saptamana incepe provocator, aproape ca un cod portocaliu de energie cosmica. Exista o putere incredibila acum cu care se pot face multe dar se pot si intampla multe.

HOROSCOP rune 25 martie. Gemenii au momente de transformare, Fecioarele trebuie sa faca un pas inapoi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 MARTIE 2020.

HOROSCOP tarot 25 martie. Varsatorii sunt macinati de cosmaruri, Sagetatorii sunt disciplinati

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP tarot 24 martie. Gemenii trec prin contemplare, Leii prospera financiar

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii trebuie sa fie atenti la riscuri, Leii sunt pregatiti sa impresioneze

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 MARTIE 2020 ; Soarele este in conjunctie cu Chiron in Berbec azi, deci sa vina vindecarea.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 25 martie. Fecioarele trebuie sa aiba incredere in ele, Scorpionii vorbesc despre iubire

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 25 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 martie. Gemenii au nevoie de liniste, Fecioarele au parte de oportunitati

Iata pentru MIECURI 25 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

CALENDAR ORTODOX 25 MARTIE. Mare sarbatoare astazi

In fiecare an, la 25 martie, praznuim prima sarbatoare inchinata Maicii Domnului, Buna Vestire sau popular Blagovestenia termenul slav corespunzator celui de Bunavestire). Este praznicul in amintirea zilei in care Sf. Arhanghel Gavriil i-a vestit Sf. Fecioare ca va naste pe Mesia Luca I, 26-38). Ea a fost asezata cu noua luni inainte de nasterea cu trup a Domnului, adica la 25 martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )