Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Leii trebuie sa ia o decizie capitala, Gemenii au ajuns la un final de drum

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Leii trebuie sa ia o decizie capitala, Gemenii au ajuns la un final de drum

Berbec. Fa un efort sa duci azi la indeplinire un proiect ce se apropie de sfarsit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine sa te eliberezi odata de sarcina! Esti. continuă pe Antena3

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Leii sunt pe punctul sa alunece intr-o zona emotionala periculoasa, Gemenii trebuie sa ia decizii ferme

Berbec Te afli intr-un punct al calatoriei tale spre un anumit scop in care se anima din ce in ce mai tare spiritele, semn ca e momentul culminant de care depinde finalul planurilor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 septembrie. Leii trebuie sa renunte la emotiile negative, Sagetatorii trebuie sa termine ce au inceput

Iata pentru SAMBATA 21 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 22 septembrie. Berbecii trebuie sa-si asculte vocea interioara, Gemenii primesc un raspuns

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 22 septembrie 2019. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul.

HOROSCOP rune pentru 25 septembrie. Varsatorii simt nevoia de schimbare, Gemenii trebuie sa fie precauti

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjur.

HOROSCOP 22 septembrie. Berbecii sunt binecuvantati cu viziuni, Gemenii jongleaza cu subiecte importante

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 22 SEPTEMBRIE 2019; una calda, una rece pare sa ne transmita Cosmosul azi. Dupa aspectul astral de ieri dintre Jupiter si Neptun, al treilea si ultimul din acest an,.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei, Pestii sunt sfatuiti sa aiba grija ce spun

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019; de ieri a inceput sezonul Balantei si a avut loc si echinoctiul de toamna, deci oficial suntem in toamna ! Ca prim cadou al rodnicei.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa-si exprime aprecierea, Varsatorii se simt confuzi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019; intram in ultima saptamana completa a lunii septembrie iar astazi este o zi cu eveniment dublu : are loc echinoctiul de toamna iar.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Vesti excelente in sfera financiara pentru o zodie! Sa curga banii!

Horoscop 24 septembrie, Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 24 septembrie Berbec Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul intre generatii. Va poate nemultumi atitudinea.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Capricornii se simt coplesiti, Berbecii stralucesc

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 21 SEPTEMBRIE 2019; astazi are loc a treia si ultima oara pe acest an 2019 cuadratura dintre optimistul Jupiter si Neptun si este pentru ultima.

HOROSCOP 23 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii sunt foarte sensibili. Leii trebuie sa aiba grija de sanatate

HOROSCOP 23 septembrieCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 septembrie. O zi lipsita de creativitate cu conservatorism si risc de conflicte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )