Libnet.ro
UNICEF

09:30

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Vesti excelente in sfera financiara pentru o zodie! Sa curga banii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Vesti excelente in sfera financiara pentru o zodie! Sa curga banii!

Horoscop 24 septembrie, Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 24 septembrie Berbec Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul intre generatii. Va poate nemultumi atitudinea. continuă pe Antena3

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Leii sunt pe punctul sa alunece intr-o zona emotionala periculoasa, Gemenii trebuie sa ia decizii ferme

Berbec Te afli intr-un punct al calatoriei tale spre un anumit scop in care se anima din ce in ce mai tare spiritele, semn ca e momentul culminant de care depinde finalul planurilor.

Prognoza meteo pentru 24 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va avea temporar innorari si va ploua ziua local in vest si sud si pe arii restranse in rest, iar noaptea mai ales.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Racii sunt stresati astazi, Varsatorii se simt epuizati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019; astazi, Luna in Gemeni ne ofera o zi tocmai buna pentru calatorie, comunicare si vesti interesante, asa cum ne sta bine intr-o zi de.

HOROSCOP rune pentru 24 septembrie. Fecioarele trebuie sa aiba grija la anumite pericole, Gemenii interactioneaza greu cu altii

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 24 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata NAUTHIZ. Nauthiz este simbolul unei rani sau taieturi dar si a nevo.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Racii trebuie sa fie atenti la decizii, Balantele ajung la finalul unui proiect

Horoscop 21 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop 21 septembrie Berbec. Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa-si exprime aprecierea, Varsatorii se simt confuzi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019; intram in ultima saptamana completa a lunii septembrie iar astazi este o zi cu eveniment dublu : are loc echinoctiul de toamna iar.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Capricornii se simt coplesiti, Berbecii stralucesc

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 21 SEPTEMBRIE 2019; astazi are loc a treia si ultima oara pe acest an 2019 cuadratura dintre optimistul Jupiter si Neptun si este pentru ultima.

HOROSCOP 20 septembrie, cu Camelia Patrscanu. Gemenii au parte de declaratii de dragoste. Fecioarele castiga bani

HOROSCOP 20 septembrie Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 20 decembrie. Chef de vorba. Trebuie sa fim inteligenti si receptivi la cezic altii.

Circulatia pe DN1D km 1+800, inchisa in perioada 24 septembrie - 7 octombrie

Circulatia rutiera pe DN1D km 1+800 la Albesti Paleologu va fi inchisa in perioada 24 septembrie - 7.

Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Sambata, 21 septembrie, vremea va fi racoroasa, chiar rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va fi moderat in regiunile estice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )