Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 26 noiembrie. Fecioarele vor primi bani de unde nu se asteapta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 26 noiembrie. Fecioarele vor primi bani de unde nu se asteapta

Horoscop 26 noiembrie. Fecioarele vor primi bani de unde nu se asteapta, iar Sagetatorii s-ar putea indragosti in acest weekend. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Taurii au parte de aventuri erotice

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Racii stau bine din punct de vedere sentimental si financiar, Balantele sunt sprijinite de partenerul de viata, iar Capricornii pleaca in calatorie cu persoana iubita.

HOROSCOP 24 noiembrie. Scorpionii trebuie sa renunte putin la incapatanare

Horoscop maine, 24 noiembrie. Scorpionii trebuie sa renunte putin la incapatanare, iar Sagetatorii vor fi dezamagiti de un prieten bun. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 23 noiembrie. Varsatorilor li se va propune o functie de conducere

Horoscop maine, 23 noiembrie. Varsatorilor li se va propune o functie de conducere, iar Scorpionii vor renunta la o ambitie veche. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Noaptea in care devin BOGATI. Artistii celebri din Romania vor primi sume COLOSALE pentru concertele de Revelion

Noaptea de Revelion este prilejul in care artistii romani fac cei mai multi bani din an. Cum ofertele pentru noaptea dintre ani curg fara oprire, artistilor le convine sa ridice pretul, iar.

HOROSCOP 25 noiembrie. Taurii ar trebui sa se gandeasca sa-si continue studiile

Horoscop maine, 25 noiembrie. Taurii ar trebui sa se gandeasca sa-si continue studiile, iar Leii se gandesc sa-si schimbe radical stilul de viata. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an: Autoritatile locale vor primi 1,7 miliarde de lei, iar pentru Programul National de Dezvoltare Locale alte 1,25 miliarde lei

Guvernul a adoptat miercuri a doua rectificare bugetara din acest an. Potrivit unui comunicat al Guvernului, la bugetele locale sunt alocate 1,7 miliarde de lei, sume defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru finantarea cheltuielilor autoritatilor administratiei publice locale. Banii vor folositi pentru cheltuieli de personal in invatamant, pentru programul Masa calda, pentru asistenta sociala. Insa cea mai mare parte din suma, 938,3 milioane lei, este pentru echilibrarea bugetelor locale. De asemenea, se asigura 1,25 miliarde de lei pentru Programul National de Dezvoltare Locala, aflat la Ministerul Dezvoltarii Regionale, sume care vor acoperi platile necesare pana la finalul acestui an pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii scolare si de drumuri.

Pislaru: Angajatorii care dau de lucru persoanelor din grupurile vulnerabile vor primi o subventie de 900 de lei pe luna, timp de un an

Angajatorii vor fi incurajati sa creeze locuri de munca pentru persoanele din grupurile vulnerabile prin acordarea unor subventii in valoare de 900 de lei, timp de un an, pentru fiecare om angajat, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Dragos Pislaru, precizand ca in 5 decembrie intra in vigoare pachetul de masuri active, care vizeaza mobilitatea sociala.

Pislaru: Angajatorii care dau de lucru persoanelor din grupurile vulnerabile vor primi o subventie de 900 de lei pe luna, timp de un an

Angajatorii vor fi incurajati sa creeze locuri de munca pentru persoanele din grupurile vulnerabile prin acordarea unor subventii in valoare de 900 de lei, timp de un an, pentru fiecare om angajat, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Dragos Pislaru,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )