Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE. Zodia care este in pragul unei schimbari majore

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 26 NOIEMBRIE. Zodia care este in pragul unei schimbari majore

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Berbec Comunici din ce in ce mai eficient si, in plus, legi prietenii stranse cu colegii de munca. Reusesti sa fii mai rational de. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE. Fecioarele au o zi productiva, Berbecii fac cheltuieli inutile

Iata care sunt previziunile astrologice pentru marti, 26 noiembrie. Berbec Azi ai tendinta sa faci mai multe cheltuieli inutile, in ciuda faptului ca ?.

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

HOROSCOP rune 26 noiembrie. Capricornii au noroc in calatorii, Taurii isi fac prieteni noi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 26 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Fehu : Fehu este runa bogatiei si a implinirii. Este asociata cu.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE. Scorpionii se simt debusolati, Gemenii isi fac planuri de viitor

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 22 NOIEMBRIE 2019; Soarele intra de azi in zodia Sagetator si in sfarsit esti liber sa iti explorezi optiunile. La multi ani tuturor celor nascuti in.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE. Gemenii isi schimba abordarea, Sagetatorii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 23 NOIEMBRIE 2019; Soarele este proaspat instalat pentru o luna in expansiva si optimista zodie Sagetator si una din primele sale activitati pe care.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Gemenii stralucesc de incredere, Varsatorii se simt fericiti si increzatori

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 23 NOIEMBRIE 2019; Soarele este proaspat instalat pentru o luna in expansiva si optimista zodie Sagetator si una din primele sale activitati pe care o.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Sagetatorii sunt sensibili, Gemenii au o zi grozava pentru creativitate

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 25 NOIEMBRIE 2019; incepe o saptamana excelenta, cu evenimente astrale ce ne vor bucura si spre care ne punem speranta de mai bine. Mercur a iesit din retrogr.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Fecioarele se gandesc doar la iubire, Varsatorii au planuri indraznete

Iata previziunile astrologice pentru 25 noiembrie. Berbec Astazi riscati sa intrati in conflict cu persoane apropiate ca nu va respectati.

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )