Libnet.ro
UNICEF

10:30

Horoscop 26 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au tot felul de sarcini de indeplinit, Sagetatorii sunt pusi pe cheltuiala

Antena3 Antena3,
Horoscop 26 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au tot felul de sarcini de indeplinit, Sagetatorii sunt pusi pe cheltuiala

Horoscop 26 septembrie 2020. Ceva oboseala, astazi, asa ca cel mai bine ar fi sa ne odihnim, daca se poate in singuratate si fara telefoane. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat astazi de Camelia Patrascanu, la Antena 3. continuă pe Antena3

Horoscop 26 septembrie 2020. Zodia asta trebuie sa iasa din rutina, neaparat! Ce risca sa pateasca

Astrele au pregatit o noua zi plina de incercari pentru toate zodiile! Citeste horoscop 26 septembrie 2020 si afla ce nativi trebuie sa isi concentreze puterile si sa se rupa de rutina ce le-a acaparat viata. Astrologii au un avertisment ingrijorator pentru o zodie! Horoscop 26 septembrie 2020 zodia Berbec Este momentul in care .

Horoscop 27 septembrie 2020. Singura zodie care azi are nevoie de iubire ca sa nu o ia pe cai gresite!

Chiar daca este duminica si mergem la vot, astrele nu stau deloc degeaba. Acestea ne calauzesc in fiecare zi a vietii noastre, cu bune si cu rele. Azi iti prezentam un horoscop pentru ziua de 27 septembrie 2020, ziua in care romanii isi aleg si primarii, pentru urmatorii 4 ani. Horoscop 27 septembrie 2020 .

Coronavirus in Romania, 26 septembrie 2020. Peste 1.500 de noi cazuri si 54 de morti in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 26 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate peste 1. 500 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID-19, iar 54 de pacienti au murit in spitale.

Prognoza meteo, azi, 26 septembrie 2020. Cod portocaliu de vreme severa in toate aceste regiuni (FOTO)

Meteorologii anunta vreme instabila, severa in ziua de 26 septembrie 2020. in toata tara au fost emise doua coduri, unui galben si unul portocaliu, pentru instabilitate atmosferica accentuata. Potrivit.

Horoscop 25 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Balantele au o zi cu tensiuni, Scorpionii au sentimentul ca pierd un tren

Evenimentele de astazi pot avea legatura cu unele care s-au petrecut prin luna aprilie, asa ca trebuie sa judecam mai bine acum lucrurile. in plus, e o zi un pic complicata din cauza responsabilitatilor.

Horoscop 24 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa dreaga busuiocul azi, iar Varsatorii sa fie atenti la sanatate

Multe responsabilitati astazi si unele sarcini s-ar putea sa ni se para prea obositoare sau contracronometru. E o zi un pic complicata din cauza responsabilitatilor sau consecintelor, dar in final totul iese bine.

Horoscop 23 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Leii au o zi inspirata, Capricornii au nevoie de tandrete

Fiecare sustine adevarul sau si este mai putin atent la al altuia. Din aceasta cauza, spre seara putem avea mici probleme, inclusiv conjugale. Zi foarte frumoasa daca stim sa ne lipim de oameni, sa fim sociabili.

Horoscop vineri 25 septembrie 2020. Zodia care are probleme la locul de munca

Dupa ce au consultat astrele, astrologii au aflat ce se va intampla cu zodiile in perioada urmatoare. Horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie aduce tensiuni in afaceri, dar si situatii dificile din punct de vedere sentimental. Horoscop vineri, 25 septembrie 2020 Astrele vin cu o avertizare pentru o zodie care ar putea face greseli care .

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Zodia care are probleme in cuplu

Pe langa echinoctiul de toamna, eveniment care influenteaza si zodiile, s-au format cinci aspecte astrale importante. Principalul este cel tensionat de careu intre Mercur din Balanta si Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn pot fi tinta unor vesti mai putin placute, printre ele, si unele ce tin de amor. Horoscop 24 .

Curs BNR pentru 23 septembrie 2020. Criza economica influenteaza rata de schimb valutar

BNR va emite astazi noile cotatii pentru rata de schimb valutar, dupa ora 13:00. Vom afla daca noua situatie de criza va influenta si mai mult cursul de schimb. Tot astazi aflam daca si Indicele ROBOR se modifica, in comparatie cu rapoartele zilei de 22 septembrie. Criza economica si deciziile sustinute de BNR Banca Nationala .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )