Libnet.ro
UNICEF

16:31

HOROSCOP 27 IUNIE. Sagetatorii au probleme cu banii, Leii sunt obsedati de trecut

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 27 IUNIE. Sagetatorii au probleme cu banii, Leii sunt obsedati de trecut

Berbec. Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 IUNIE. Racii sunt pregatiti sa ierte, Leii intra intr-un anturaj gresit

Berbec. Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! iti pui in joc toate talentele, pentru ca tu ai curajul de a incerca si.

HOROSCOP 26 IUNIE. Zodia care are o zi memorabila!

Horoscop 26 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! iti pui in joc toate.

HOROSCOP 25 IUNIE. Succes total pentru una dintre zodii

Horoscop 25 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Sefii te cam critica iar clientii sunt cam nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa.

HOROSCOP 26 IUNIE. Taurii trebuie sa-si adune gandurile, Berbecii duc lipsa de productivitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 26 IUNIE 2019; Luna este si azi in curajosul Berbec deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai gandi, fa ce ai de facut ! Luna este in.

HOROSCOP 25 IUNIE. Taurii trebuie sa creda in ei insisi, Gemenii isi vindeca ranile

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 25 IUNIE 2019; astazi Luna reajunge in prima zodie Berbec deci este timpul si pentru noi sa mergem inainte dinamic. S-a mai dus din sensibilitatea ultimelor zile cu L.

Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Avertismentul meteorologilor pentru intreaga tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 iunie 2019. Se anunta vreme caniculara in majoritatea zonelor tarii, iar indicele de disconfort termic va atinge si depasi usor pragul critic. Prognoza meteo ANM, joi, 27 iunie. Nu scapam de canicula Se anunta o zi cu temperaturi ridicate mai ales .

HOROSCOP 25 iunie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii muncesc mult, Pestii fac bani

Actiune, activitate astazi. Luna este in Berbec, trebuie sa ne mobilizam si daca se poate sa fim mai putin orgoliosi. Berbec:Sunt intuitivi si inspirati, dar in acelasi.

HOROSCOP 26 iunie, cu Camelia Patrascanu. Notorietate si faima pentru Pesti, planuri de viitor pentru Lei

O zi cu simt al libertatii, suntem morali si atragem atentia celor care nu sunt. O zi dinamica si activa, care scoate ce e mai bun din noi, spune astrologul Camelia.

HOROSCOP 24 iunie 2019. Berbecii trec la un nivel superior in relatie, Taurii se simt increzatori

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNIE 24 iunie 2019. Venus, planeta iubirii si relatiilor dicteaza ritmul astral al inceputului de saptamana. Venus este in cuadratura cu Neptun.

Horoscop 24 iunie 2019. Gesturile de simpatie si de afectiune vin din toate partile

Horoscop Berbec. Nu te crampona de banalele hopuri absolut firesti in drumul tau spre implinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ti testa perseverenta, de a-ti pune la incercare ambitia, pentru ca, daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )