Libnet.ro
UNICEF

11:30

HOROSCOP 25 IUNIE. Succes total pentru una dintre zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 IUNIE. Succes total pentru una dintre zodii

Horoscop 25 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Sefii te cam critica iar clientii sunt cam nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP 22 IUNIE. Taurii interactioneaza cu cei dragi, Gemenii sunt prietenosi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 22 IUNIE 2019; dupa ziua intensa de ieri care a dat startul unei noi energii pentru toata lumea, mai soft, mai visatoare, mai emotionala, iata ca si Luna se.

HOROSCOP 23 IUNIE. Taurii trebuie sa aiba incredere in instinctele lor, Berbecii sunt in cautare de raspunsuri

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 23 IUNIE 2019; ziua se afla sub energia sensibila si visatoare a Lunii in Pesti care este compatibila cu energia proaspata a Soarelui instalat o luna in.

HOROSCOP 21 IUNIE. Berbecii au parte de lucruri intense, Gemenii se canalizeaza pe placerile vietii

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente.

MINISTRUL ROXANA MINZATU: Una dintre prioritatile Romaniei - investitia in domeniul medical

Una dintre prioritatile Romaniei ramane investitia in domeniul medical, in tot ceea ce inseamna cladiri, infrastructura, dotari, formare profesionala si screening, si vom face tot posibilul sa obtinem cele mai bune rezultate in viitoarele programe, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, la o intalnire cu presa ce a avut loc la Bruxelles.

intarzieri si de 9 ore la cursele Blue Air. Situatia a fost cauzata de o defectiune tehnica minora la una dintre aeronavele companiei

Mai multe curse Blue Air au intarzieri de pana la 9 ore, pe Aeroportul Otopeni, cauza fiind o defectiune tehnica la una dintre aeronavele companiei. Dupa ce compania a decis ca aeronava sa ramana la sol, celelalte curse au ajuns la intarizeri de pana la 9 ore, cum e cea spre Barcelona, relateaza Mediafax.

HOROSCOP 24 iunie 2019. Berbecii trec la un nivel superior in relatie, Taurii se simt increzatori

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNIE 24 iunie 2019. Venus, planeta iubirii si relatiilor dicteaza ritmul astral al inceputului de saptamana. Venus este in cuadratura cu Neptun.

Horoscop 24 iunie 2019. Gesturile de simpatie si de afectiune vin din toate partile

Horoscop Berbec. Nu te crampona de banalele hopuri absolut firesti in drumul tau spre implinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ti testa perseverenta, de a-ti pune la incercare ambitia, pentru ca, daca.

HOROSCOP 21 iunie, cu Camelia Patrascanu. Leii castiga simpatie, Balantele se gandesc la calatorii

Amabilitate si prieteni astazi. E bine sa facem noi cunostinte. Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul zilei. Stiu sa fie populari, au foarte mult umor. Fac planuri.

Digi24: VIDEO. Cazanele Dunarii, in caznele lacomiei. Una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Romania risca sa fie ingropata

O plimbare intr-o zona de o frumusete rapitoare - Cazanele Dunarii - se poate incheia cu o concluzie trista: setea de imbogatire rapida ingroapa zona, cu potential urias pentru turism. Preotii fac afaceri cu ambarcatiuni, iar pensiuni si vile ridicate haotic au inghitit decorul superb. Nu mai este spatiu nici pentru faleza pe care sa se plimbe vizitatorii, nici pentru locuri de agrement. Asa ca in afara de o plimbare pe fluviu, oaspetii nu au ce face. Iar statul da si el lovitura de gratie. Fundul Dunarii este plin de mal in partea romaneasca, motiv pentru care navele de croaziera nu trag la noi, ci arunca ancora pe partea cealalta, la sarbi.

CSM respinge una dintre actiunile disciplinare ale Inspectiei Judiciare impotriva lui Kovesi (surse)

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )