Libnet.ro
UNICEF

08:15

HOROSCOP 28 mai. Taurii cauta un punct de sprijin, Gemenii fac un pas in spate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 mai. Taurii cauta un punct de sprijin, Gemenii fac un pas in spate

HOROSCOP Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. HOROSCOP Un inceput de saptamana visator, intens si romantic. Luna in Pesti face sextil cu Venus cea senzuala si Neptun cel visator. Cam. continuă pe Antena3

HOROSCOP 28 mai. Berbecii incep o zi plina de intensitate, Gemenii stau cu picioarele bine infipte in pamant

HOROSCOP Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 28 MAI 2019; aceasta zi de Marti pare a fi cu susul in jos, moale dimineata si plina de ritm si agitatie seara, deci pastreaza-ti si conserva-ti energiile.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru marti 28 mai. Berbecii cauta iubirea, Gemenii trec printr-o schimbare

HOROSCOP Iata pentru MARTI 28 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 28 mai, cu Camelia Patrascanu. Racii au parte de un triumf moral. Scorpionii au gandul la calatorii

Camelia Patrascanu a prezentat marti dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 28 mai. Calm, liniste si pace, in prima parte a zilei. Ceva mai activi vom fi dup-amiaza.

HOROSCOP 28 MAI. Ploua cu bani pentru una dintre zodii

Horoscop 28 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 28 mai Berbec in aceasta perioada primiti o suma mare de bani dintr-o afacere demarata in urma cu mult timp. Puteti sa va.

HOROSCOP 28 MAI. O zodie intra intr-o perioada foarte buna!

Horoscop 28 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos, deci nu investi toata energia intr-un.

HOROSCOP vara 2019. Taurii primesc energie proaspata, Gemenii sunt plin de pasiune

HOROSCOP Contextul astral este intens si favorabil pasiunii, dragostei. Chiar daca e vara, nici munca nu trebuie neglijata. Rezultatele se vor vedea. Avem 5 planete retrograde pe tot parcursul verii Jupiter retrograd.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. Stari de confuzie! Din fericire nu dureaza mult!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. Un inceput de saptamana visator, intens si romantic. Luna in Pesti face sextil cu Venus cea senzuala si Neptun cel visator. Cam este nevoie de pasile.

HOROSCOP 29 MAI. Sanse uriase de reusita pentru nativii unei zodii! Sa curga banii!

Horoscop 29 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 29 mai Berbec Profunzimea gandirii voastre si tendinta de a merge la esenta problemelor atrage admiratia celor din jur. Creativ.

HOROSCOP 29 MAI. Leii au ocazia sa inceapa ceva nou, Fecioarele primesc bonus ceva si mai important

Horoscop 29 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nu e genul tau sa stai si sa plangi in surdina pentru cine stie ce motiv de suparare. Tu esti puternic, optimist,.

Curs valutar BNR, marti, 28 mai: Leul se depreciaza fata de euro si dolar

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 28 mai 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7619 Lei in crestere cu 0,0018) in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )