Libnet.ro
UNICEF

18:30

HOROSCOP 28 MARTIE. Supriza uriasa pentru aceasta zodie! Asteptarea a luat sfarsit!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 MARTIE. Supriza uriasa pentru aceasta zodie! Asteptarea a luat sfarsit!

Horoscop 28 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 28 martie Berbec Actionezi impulsiv si este posibil sa ajungi sa regreti. Nu iti acorzi suficient timp pentru a analiza. continuă pe Antena3

HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii primesc vesti excelente, Sagetatorii au de infruntat o situatie dificila

Horoscop 28 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 28 martie. Horoscop zilnic Berbec. Te prezinti in fata unui auditoriu care asteapta enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creste ?.

HOROSCOP 27 MARTIE. Succes neasteptat pentru nativii unei zodii! O ocazie cu care nu se mai intalnesc prea curand!

Horoscop 27 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 27 martie Berbec Pe parcursul zilei este necesar sa va supravegheati cu atentie reactiile, deoarece puteti intra.

HOROSCOP 26 MARTIE. Reusita de proportii pentru nativii unei zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 26 martie Berbec. Ceea ce pornesti azi are mari sanse sa se transforme intr-o reusita de proportii, cu atat mai mult ca.

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitati, Fecioarele au parte de noi oportunitati

Un inceput de saptamana in care multe zodii se simt izolate. Iata previziunile pentru 25 martie pentru fiecare zodie: HOROSCOP 25 MARTIE. Berbec Este o zi in care totul pare stresant,.

HOROSCOP 26 MARTIE Camelia Patrascanu. Luna in Sagetator aduce idei bune

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, marti, la Antena 3, previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Luna in Sagetator face sa avem idei bune si foarte bune despre cum sa.

HOROSCOP 26 MARTIE. Berbecii iau o decizie importanta, Fecioarele au sprijin din partea astrelor

Horoscop 26 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 26 martie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata.

HOROSCOP 27 MARTIE. Zodia care intoarce o situatie in favoare ei

Horoscop 27 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implican.

HOROSCOP 25 martie, cu Camelia Patrascanu. Ce ne pregatesc astrele pentru ziua de luni

HOROSCOP 25 martie. Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 25martie. HOROSCOP 25 martie. Astazi vom avea parte de voiosie, aspecte foarte bune pe care le.

Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Unii au parte de bani, altii de vorbe bune

Horoscop 27 martie. Abundenta sub toate aspectele, unii au parte de bani, altii de vorbe bune, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Horoscop 27 martie Berbec - au informatii foarte bune, li se des.

HOROSCOP 26 MARTIE. Venus in Pesti da culoare vietii. Berbecii sunt iritati, Gemenii trebuie sa aiba grija la partener

Zi speciala azi, cu influente astrale puternice. Luna in Sagetator face cuadratura cu Mercur si Neptun. Pot aparea putina confuzie si hoas, de aceea nu este indicat sa iei vreo decizie majora azi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )