Libnet.ro
UNICEF

12:45

HOROSCOP 29 aprilie. Berbecii sunt in cautare de sfaturi, Gemenii debordeaza de optimism

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 29 aprilie. Berbecii sunt in cautare de sfaturi, Gemenii debordeaza de optimism

Iata horoscopul zilei de LUNI 29 APRILIE 2019; sunt ultimele zile ale lunii aprilie si finalul lunii aduce o noua miscare puternica astrala. Saturn intra maine in miscarea sa retrograda anuala pana pe 18. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 APRILIE. Berbecii nu trebuie sa se lase influentati, Gemenii au o zi perfecta pentru planuri

Luna se muta din Capricorn in Varsator. O zi intensa care aduce o noua perspectiva. Varsatorul este despre noi. Ce poti face tu impreuna cu ai tai? Ce va uneste? HOROSCOP.

HOROSCOP 29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Leii trebuie sa fie atenti la sanatate. Scorpionii sunt pusi pe distractie

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 29 aprilie. Va fi o zi linistita cu Luna in Pesti. Iertam, intelegem pe toata lumea si nu ne agitam.

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 aprilie. Tauri au simtul umorului, Gemenii au casa protejata

Iata pentru LUNI APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 29 aprilie 2019. Nimic nu poate fi mai frumos azi decat o petrecere

Horoscop Berbec. Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli in cea mai buna stare emotionala. in loc sa te inarmezi cu rabdare, cu energie pozitiva, cu incredere, te lasi coplesit de pesimism si.

HOROSCOP saptamana 29 aprilie 5 mai 2019. Berbecii sunt exagerat de romantici, Gemenii trebuie sa fie mai indrazneti

HOROSCOP Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 29 aprilie 5 mai 2019. Ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel dur si karmic intra in miscare retrograda chiar pe Nodul Lunar Sud in Capricorn. Este.

HOROSCOP de Paste. Berbecii ofera ajutorul cuiva, Gemenii simt putina gelozie

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 28 APRILIE 2019; Luna in Varsator de astazi ne creaza contextul unei zile de Duminica placute si sociabile. Curata-ti agenda de activitati. Relaxeaza-te. Nu trebuie sa ajungi n.

Horoscop 30 aprilie 2019: Gemenii sunt norocosi, Berbecii au sansa sa se afirme

Horoscop 30 aprilie Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat. E o perioada cu sanse excelente de afirmare . Niste vesti din zona afa.

HOROSCOPUL runelor pentru saptamana 29 aprilie - 5 mai 2019. Berbecii se simt blocati, Gemenii fac schimbari eficiente

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 29 APRILIE 5 MAI 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in.

Horoscop SAPTAMANAL general 29 aprilie 5 mai 2019. Drumuri si directii NOI intre Saturn retrograd si Luna Noua in Taur! Tu ce alegi?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 29 aprilie 5 mai 2019 ; intram in saptamana ce incheie luna aprilie si ne introduce in ultima luna de primavara 2019. ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel.

HOROSCOP saptamana 29 aprilie 5 mai 2019. Saturn cel dur si karmic intra retrograd. incepe numaratoarea inversa

Iata horoscopul saptamanal 29 aprilie 5 mai 2019 ; intram in saptamana ce incheie luna aprilie si ne introduce in ultima luna de primavara 2019. ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel dur si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )