Libnet.ro
UNICEF

10:45

Horoscop 29 aprilie. Leii fac strategii pentru cariera, Fecioarele isi materializeaza usor dorintele

Antena3 Antena3,
Horoscop 29 aprilie. Leii fac strategii pentru cariera, Fecioarele isi materializeaza usor dorintele

Horoscop 29 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. continuă pe Antena3

Horoscop 26 aprilie. Leii au parte de o revenire dinamica, Balantele au o zi stresanta

Horoscop 26 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 26 APRILIE 2020; Pluto a inceput de ieri miscarea retrograda si isi va pastra aparentul mers inapoi pana in 4 octombrie.

Horoscop dragoste 27 aprilie. Taurii isi surprind partenerul de viata, Leii isi fac timp pentru jumatatea lor

Horoscop dragoste 27 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 27 aprilie 2020. Mercur, planeta ce coordoneaza gandirea si comunicarea noastra, intra azi in Taur si ne pregatim sa abordam aspecte practice ale vietii.

Horoscop rune 29 aprilie. Berbecii isi creeaza propria realitate, Varsatorii traiesc o perioada de fericire

Horoscop rune 29 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 29 APRILIE 2020.

Horoscop 28 aprilie. Racii au parte de prieteni stabili, Balantele analizeaza o relatie

Horoscop 28 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 28 APRILIE 2020 ; Mercur, planeta comunicarii si gandirii, mutata de ieri in Taur, are o cuadratura azi cu Saturn, lordul karmei aflat deocamdata in Varsator. Ce inseamna ? Cuvintele rostite poarta in ele o mare responsabilitate si greutate, deci sa fim atenti ce rostim pentru ca nu se sterg sau uita asa usor.

Horoscop 28 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop 28 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 27 aprilie. Racii simt nevoia sa fie liberi, Fecioarele au o intalnire fierbinte

Horoscop 27 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 27 APRILIE 2020; Mercur, planeta ce coordoneaza gandirea si comunicarea noastra, intra azi in Taur si ne pregatim sa abordam aspecte practice ale vietii.

Va supravietui planul Green Deal pandemiei? Va mai fi lupta impotriva schimbarilor climatice o prioritate pentru UE? Nicu Stefanuta, europarlamentar USR, invitat online deladistanta, miercuri, 29 aprilie, ora 13.00

Pana acum doua luni, cel mai ambitios plan al Uniunii Europene era aplicarea pactului ecologic european care isi propune reducerea emisiilor de carbon cu 55% pana in anul 2030. Asa-numitul Green Deal. insa, pandemia de coronavirus ar putea schimba prioritatile la nivelul Uniunii Europene. Care este viitorul Green Deal dupa pandemie? Va fi o batalie politica si culturala in urmatoarele luni, asa cum afirma comisarul european pentru economie? La aceste intrebari, dar si la altele legate de Green Deal si lupta impotriva schimbarilor climatice, va raspunde Nicu Stefanuta, europarlamentar USR, invitat online deladistanta, miercuri, 29 aprilie, de la ora 13. Puteti adresa intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Vor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent.

Locatarii blocurilor de pe Bd. Nicolae Titulescu raman fara apa pe 29 aprilie

Locatarii blocurilor L si N de pe Bd. Nicolae Titulescu raman miercuri, 29 aprilie, fara apa din cauza lucrarilor de refacere a retelei de alimentare.

Horoscop tarot 28 aprilie. Leii se izoleaza, Sagetatorii sunt creativi si plini de emotie

Horoscop tarot 28 aprilie. Iata mesajul zilei de MARTI 28 APRILIE 2020 pentru fiecare zodie!.

Horoscop tarot 27 aprilie. Leii au parte de o zi frumoasa, Varsatorii se simt tradati

Horoscop tarot 27 aprilie. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )