Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 30 AUGUST. Una dintre zodii este in fata unui nou inceput

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 30 AUGUST. Una dintre zodii este in fata unui nou inceput

Horoscop 30 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 30 august. Horoscop Berbec Esti invitat sa te alaturi unui proiect colectiv, dar nu ai prea multa tragere de inima catre. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 AUGUST. Succes major pentru una dintre zodii! A venit si timpul ei!

Horoscop 29 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 29 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi.

HOROSCOP 28 AUGUST. Azi e momentul de glorie al nativilor acestei zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. HOROSCOP 28 AUGUST BERBEC Ar putea sa-ti intre in mediul tau intim, poate chiar in propria casa, o persoana care nu emite decat.

HOROSCOP 27 AUGUST. Fecioarele au azi o vibratie pozitiva, Sagetatorii trebuie sa petreaca timp in liniste

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 27 AUGUST 2019; Luna este tot in Rac in aceasta zi frumoasa de final de vara, in timp ce Marte, razboinicul, focosul si impulsivul, se pregateste sa fie.

HOROSCOP 29 august, cu Camelia Patrascanu. Zodia care face impresie buna celor din jur

HOROSCOP 29 august. Camelia Patrascanu a prezentat joi dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 29august. E o zi in care astrele ne-au rezervatimaginatie si.

HOROSCOP 29 AUGUST. Scorpionii sunt sociabili, Capricornii se pun pe invatat

Iata horoscopul zilei de azi JOI 29 AUGUST 2019; de azi, si planeta Mercur se alatura lui Venus, Marte si Soarelui instalati confortabil in zodia de pamant Fecioara. Planeta gandirii si.

HOROSCOP 28 AUGUST. Taurii sunt pregatiti sa-si condimenteze viata, Capricornii sunt pe punctul de a-si indeplini visele

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 28 AUGUST 2019; saptamana aceasta ne promite o cascada de aspecte astrale numite trigon intre Uranus, planeta rebela, imprevizibila si aducatoare de schimbari.

HOROSCOP 26 AUGUST. Leii castiga bani din senin, Varsatorii sunt intuitivi azi in iubire

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 26 AUGUST 2019; saptamana incepe bine si avem motive sa fim optimisti pentru ce ne aduce finalul acestei veri. Astazi are loc un minunat aspect astral intre Venus,.

Sarbatoare mare vineri, 30 august. Cui trebuie sa-i spui La multi ani in aceasta zi

Marti, 30 august, este pomenit in calendarul crestin ortodox Sfantul Ierarh Alexandru, patriarhul Constantinopolului, intre anii 314 si 337. Sfantul Alexandru a dus o.

METEO 30 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara local in vestul si in sud-vestul tarii, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va.

Wizz Air - una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cel mai mare transportor low-cost din Europa Centrala si de Est detine una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume, conform celor mai recente cifre ale furnizorului de informatii aeriene elvetiene CH-AVIATION.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )