Libnet.ro
UNICEF

23:30

HOROSCOP 30 IANUARIE. Zodia care isi implineste un mare vis

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 30 IANUARIE. Zodia care isi implineste un mare vis

Horoscop 30 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se. continuă pe Antena3

Horoscop 30 ianuarie 2019. Taurii au un dor nebun de duca, Racii se gandesc la o afacere

Horoscop Berbec. Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate.

Calendar crestin ortodox 2019. Sarbatoare mare pe 30 ianuarie

Pe 30 ianuarie, credinciosii ii cinstesc pe trei dintre cei mai importanti sfinti, Sfintii Trei Ierarhi. Este o sarbatoare mare, care trebuie respectata, caci joaca un rol deosebit de important in traditia.

HOROSCOP 29 IANUARIE. Gemenii au armonie in casa, Capricornii au rezolvare la orice problema

Horoscop 29 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Varsator. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste.

Sedinta extraordinara de Consiliu Local pe 30 ianuarie. Ce proiecte vor fi dezbatute

Consiliul Local al municipiului Calarasi se convoaca in sedinta ordinara, miercuri, 30 ianuarie, ora 16. 30, in sala de sedinte, avand pe ordinea de zi 5 proiecte de hotarare.

Horoscop 29 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Capricornii au parte de intalniri fermecatoare

Luna in Scorpion ne invita sa lucram azi la destinul si realizarile noastre. Berbec. Au aspecte bune si isi cunosc foarte bine interesul. Taur. Vor sa manevreze relatia cu o persoana,.

HOROSCOP. Zodia care are sansede a realiza investitii mari in 2019

Doua aspecte vor fi importante in 2019: cariera si iubirea. Anul 2019 va fi foarte bun pentru aceasta zodie, care va reusi sa duca la un alt nivel o relatie la care ravnesc de mult.

HOROSCOP 29 ianuarie 2019: Taurul risca sa devina ridicol in fata tuturor

Horoscop 29 ianuarieBerbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu care vrei sa incanti colegii de munca. Nu esti inspirat si.

Horoscop 27 ianuarie 2019. Sagetatorii se simt neglijati, Gemenii ies la atac

Horoscop Varsator. Ai primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te indrepti, dar au inceput sa fie contradictorii. Nu se bat cap in cap, asa cum ti se pare, ci doar ofera o viziune din.

HOROSCOP 28 IANUARIE. Gemenilor le merge excelent in dragoste, Leii sunt pe cearta din motive financiare

Un inceput de saptamana incarcat din punct de vedere astral. Iata cum arata previziunile pentru fiecare zodie. HOROSCOPBerbec Energia si perseverenta va ajuta sa finalizati un.

HOROSCOP.Acestea sunt zodiile care incep o noua viata. Cand apar primele schimbari

Unele zodii au parte de noroc si vor incepe o viata noua, in aceasta saptamana. Gemeni- Ai trecut printr-o perioada grea, iar acum incepi sa te refaci. Pregateste-te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )