Libnet.ro
UNICEF

23:45

HOROSCOP 30 mai. Berbecii au energia sa inceapa ceva nou, Gemenii trebuie sa fie atenti la geanta sau la portofel

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 30 mai. Berbecii au energia sa inceapa ceva nou, Gemenii trebuie sa fie atenti la geanta sau la portofel

HOROSCOP Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 30 MAI 2019; este acel moment magic, de final de luna mai 2019, cand minunata planeta a iubirii si armoniei Venus, aflata la ea acasa in Taur, se conecteaza cu. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 MAI. Leii au ocazia sa inceapa ceva nou, Fecioarele primesc bonus ceva si mai important

Horoscop 29 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nu e genul tau sa stai si sa plangi in surdina pentru cine stie ce motiv de suparare. Tu esti puternic, optimist,.

HOROSCOP 30 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii dau ordine tuturor, iar Leii sunt foarte creativi

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru ziua de 30 mai. Avem multe de vorbit azi si avem si nervi si actiune. Au multe de spus, dau ordine, reusesc ce si-.

HOROSCOP dragoste 30 mai. Berbecii sunt in cautarea momentului potrivit, Gemenii au parte de momente tandre

HOROSCOP Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, JOI 30 MAI 2019. HOROSCOP Dupa confuzia de ieri, este timpul pentru o idee inspirata, plina de imaginatie pentru vise implinite. Comunicarea revine la normal,.

HOROSCOP 29 mai. Berbecii planuiesc o seara speciala, Gemenii forteaza degeaba lucrurile in amor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, MIERCURI 29 MAI 2019. HOROSCOP O zi in care pot aparea frustrari daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori in plan amoros. Din fericire, intrarea Lunii in Bal.

HOROSCOP 28 mai. Berbecii incep o zi plina de intensitate, Gemenii stau cu picioarele bine infipte in pamant

HOROSCOP Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 28 MAI 2019; aceasta zi de Marti pare a fi cu susul in jos, moale dimineata si plina de ritm si agitatie seara, deci pastreaza-ti si conserva-ti energiile.

HOROSCOP 27 mai. Berbecii au nevoie de incredere in sine, Gemenii experimenteaza prea mult dragostea

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, LUNI 27 MAI 2019. HOROSCOP Un inceput de saptamana visator, intens si romantic. Luna in Pesti face sextil cu Venus cea senzuala si Neptun cel visator. Cam.

HOROSCOP 27 mai. Berbecii sunt extrem de creativi, Gemenii au reprezentari partiale ale adevarului

HOROSCOP Iata horoscopul zilei de azi LUNI 27 MAI 2019; este un inceput de saptamana visator si intens romantic prin pricina Lunii in Pesti care este in sextil cu iubitoarea de amor Venus si cu eternul visator Neptun.

HOROSCOP 30 MAI. Vesti excelente pentru doua dintre zodii!

Horoscop Berbec. Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheama-l pe Cupidon de partea ta sa-ti dea cele mai bune sfaturi in situatia care te deranjeaza atat de mult. Cu cat reusesti sa-ti umpli inima cu mai mu.

Curs valutar BNR, joi, 30 mai: Cotatia valutelor internationale la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, joi, 30 mai 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim [] .

Rezultate Loto 6/49, Noroc, Joker, Loto 5/40, Noroc Plus si Super Noroc. Numerele extrase joi, 30 mai 2019

Loteria Romana organizeaza joi, 30 mai 2019, de la ora 18:15, noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. S-au pus in joc premii in valoare totala de peste 3 milioane de euro, dupa ce la tragerea Loto de duminica, 26 mai, s-au acordat 20. 441 de castiguri, in valoare totala [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )