Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 30 octombrie. Zodia care da lovitura vietii in cariera!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 30 octombrie. Zodia care da lovitura vietii in cariera!

Horoscop zilnic 30 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 30 octombrie SCORPION Chiar daca schimbarile pe care le asteptai nu survin cu surle si trambite, adica nu se petrece. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Venus retrograd ajunge din Scorpion in Balanta pe 31 octombrie. Zodiile care vor fi cele mai afectate

Venus retrograd in Balanta. Inca din 5 octombrie, Venus, minunata planeta cu energie feminina responsabila de iubire, relatii, frumos, armonie, cuplu si bani, este in miscare retrograda pana pe 15 noiembrie 201.

HOROSCOP 29 octombrie 2018: Gemenii se concentreaza pe finalizarea unor proiecte importante

Horoscop 29 octombrieBerbec Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi ai la dispozitie cateva idei originale, stai inca sa.

Horoscop 26 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii potsurprinde mici tradari, Fecioarele pot aveaintalniri importante

Interesul nostru se ciocneste de interesul altuia si trebuie sa gasim calea de mijlor, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Atentie la pierderea banilor, sunt cu ochii pe.

Horoscop 27 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Pestii isi incarca bateriile, distractie maxima pentru Lei

Horoscop. Chef de calatorii si dor de duca pentru cele mai multe dintre zodii, spune Camelia Patrascanu. Berbec - discutii multe cu prietenii si petrecere in a doua jumatate a zilei Taur - vor si econom.

Supravietuitor al incendiului din Colectiv: Nu voi uita niciodata data de 30 octombrie. imi aduc aminte de niste situatii parca desprinse din filmele de groaza

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Catalin Scanteie, unul dintre supravietuitori, si-a gasit puterea si a povesit mai multe despre cumplita experienta prin care a trecut si cum vede el situatia actuala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )