Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOROSCOP 31 AUGUST. Scorpionii trebuie sa se ocupe de detalii, Taurii fac modificari mari in viata lor

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 31 AUGUST. Scorpionii trebuie sa se ocupe de detalii, Taurii fac modificari mari in viata lor

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 31 AUGUST 2019; in ultima zi a verii 2019, Luna Noua Neagra in Fecioara este energizata si plina de energie dupa intalnirea puternica de ieri cu. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 AUGUST. Scorpionii sunt sociabili, Capricornii se pun pe invatat

Iata horoscopul zilei de azi JOI 29 AUGUST 2019; de azi, si planeta Mercur se alatura lui Venus, Marte si Soarelui instalati confortabil in zodia de pamant Fecioara. Planeta gandirii si.

HOROSCOP 31 august, cu Camelia Patrascanu. Berbecii muncesc mult. Leii au parte de bani

HOROSCOP 31august. Camelia Patrascanu a prezentat sambatadimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 31august. E o zi in care suntem atenti la cei din jur si la impactul pe care il.

HOROSCOP 31 august. Gemenii se inteleg de minune cu persoana iubita. Leii au o evolutie grozava

Horoscop Berbec Ai avea multe de spus cuiva din fata ta, dar ceva te opreste sa fii atat de sincer si sa-ti deschizi inima. Ti-e frica sa nu riposteze, sa nu inteleaga gresit, sa nu aiba si el replic.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 31 august. Gemenii nu trebuie sa renunte la propia lor putere, Sagetatorii trebuie sa-si cunoasca propriul adevar

Iata pentru SAMBATA 31 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP DRAGOSTE 31 AUGUST. Fecioarele au o zi nemaipomenita, Berbecii petrec clipe de neuitat in compania persoanei iubite

Iata horoscopul dragostei pentru azi SAMBATA 31 AUGUST 2019. In ultima zi a verii 2019, Luna Noua Neagra in Fecioara este energizata si plina de energie dupa intalnirea puternica de.

CALENDAR ORTODOX 31 AUGUST. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Punerea in racla a braului Maicii Domnului este praznuita pe 31 august. Potrivit traditiei, Apostolul Toma, nefiind prezent la inmormantarea Maicii Domnului, a primit Sfantul Brau ca dovada a.

Prognoza meteo pentru 31 august -1 septembrie. Cum va fi vremea in weekend in Bucuresti si in tara?

Sambata, 31 august, vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil si doar pe spatii mici, indeosebi in zonele montane, vor fi.

HOROSCOP 30 AUGUST. Taurii sunt plini de energie, Balantele trebuie sa se bazeze pe intuitie

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 30 AUGUST 2019; azi este ziua cu Luna Noua Neagra in zodia Fecioarei neagra pentru ca e a doua Luna Noua a lunii august), fiind a cincea planeta care este.

HOROSCOP 28 AUGUST. Taurii sunt pregatiti sa-si condimenteze viata, Capricornii sunt pe punctul de a-si indeplini visele

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 28 AUGUST 2019; saptamana aceasta ne promite o cascada de aspecte astrale numite trigon intre Uranus, planeta rebela, imprevizibila si aducatoare de schimbari.

HOROSCOP 30 AUGUST. Una dintre zodii este in fata unui nou inceput

Horoscop 30 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 30 august. Horoscop Berbec Esti invitat sa te alaturi unui proiect colectiv, dar nu ai prea multa tragere de inima catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )