Libnet.ro
UNICEF

17:00

HOROSCOP 31 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii au idei inspirate. Sagetatorii castiga bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 31 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii au idei inspirate. Sagetatorii castiga bani

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 31 iulie. O zi mercuriana. Trebuie sa fim intelepti si sa ne ascultam glasul. continuă pe Antena3

HOROSCOP 29 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii au parte de multe emotii. Racii trebuie sa fie atenti la sanatate

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 29 iulie. O zi plina de discuti alaturi de persoanele dragi. Trebuie sa fim atenti ce cuvinte alegem, pentru a nu.

HOROSCOP 31 IULIE. Racii se simt energizati, Balantele petrec timp in familie

Iata horoscopul zilei de azi, MIERCURI 31 IULIE 2019. Ziua de azi se afla sub semnul Lunii in Rac si al lui Mercur aflat in stationare inainte de a intra in miscarea directa. Poate fi un.

HOROSCOP 31 IULIE. Unii nativi scapa de problemele cu banii, altii se pregatesc de calatorii

Horoscop 31 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 31 iulie Berbec Nu aveti energia necesara si nici dorinta de a parasi casa azi si aveti tendinta de a amana intalniri.

HOROSCOP 31 iulie. Taurii au surprize pe plan amoros. Berbecii sunt visatori

Horoscop Berbec. Odihna de care ai azi parte e binevenita, pentru ca iti ofera starea perfecta pentru a te detasa de toate. Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a analiza pe indelete ceea ce-ti.

HOROSCOP 30 iulie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii sunt axati pe viitor. Leii au parte de tensiuni la locul de munca

Camelia Patrascanu a prezentat marti,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 30 iulie. Ne vedem interesul, insa trebuie sa fim creativi, originali si imaginativi. HOROSCOP Berbec- Au.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 31 iulie. Sagetatorii trebuie sa iasa din situatia nesanatoasa in care se afla, Pestii obligati sa fie sinceri cu ei insisi

Iata pentru MIERCURI 31 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP DRAGOSTE 31 IULIE. Fecioarele trebuie sa-si schimbe atitudinea in dragoste, Scorpionii sunt plini de pasiune

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 31 IULIE 2019. Ziua de azi se afla sub semnul Lunii in Rac si al lui Mercur aflat in stationare inainte de a intra in miscarea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 IULIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 IULIE 2019 pentru Zodia Pesti -Nu are rost sa numeri leii din buzunar, nici sa faci recapitulari financiare, pentru ca nu aceasta e calea sa castigi mai mult. E o chestiune.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 IULIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 IULIE 2019 pentru Zodia Varsator -Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina in lumini stralucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 IULIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 IULIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )