Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOROSCOP 31 IULIE. Unii nativi scapa de problemele cu banii, altii se pregatesc de calatorii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 31 IULIE. Unii nativi scapa de problemele cu banii, altii se pregatesc de calatorii

Horoscop 31 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 31 iulie Berbec Nu aveti energia necesara si nici dorinta de a parasi casa azi si aveti tendinta de a amana intalniri. continuă pe Antena3

HOROSCOP 31 iulie. Taurii au surprize pe plan amoros. Berbecii sunt visatori

Horoscop Berbec. Odihna de care ai azi parte e binevenita, pentru ca iti ofera starea perfecta pentru a te detasa de toate. Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a analiza pe indelete ceea ce-ti.

HOROSCOP 27 IULIE. Fecioarele se afla sub presiune, Scorpionii scapa de obstacole

Iata horoscopul zilei de azi, SAMBATA 27 iulie 2019. Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face sextil cu Soarele, aflat in Leu, si cu Chiron, aflat in.

HOROSCOP 28 iulie 2019. Berbecii se pregatesc de o portie de incredere de sine, Gemenii trebuie sa schimbe ceva

Iata horoscopul zilei de azi, DUMINICA 27 IULIE 2019. Venus intra in Leu si te pregateste pentru o iubire cu I mare. Asteapta-te la ceva maiestos, dramatic, fabulous. E ca si cand vara abia acum isi deschide.

HOROSCOP 30 IULIE. Racii au o zi placuta, Gemenii traiesc din amintiri

Iata horoscopul zilei de azi, MARTI 30 IULIE 2019. Contextul astral este destul de complex. Soarele in Leu face cuadratura cu Uranus in Taur. Asteapta-te la surprize! Parca nimic din ceea ce ti-ai.

HOROSCOP 29 IULIE. Leii trebuie sa uite trecutul, Capricornii au o zi buna

Iata horoscopul zilei de azi, LUNI 29 IULIE 2019. Este prima zi dintr-o saptamana cu totul speciala. Soarele face trigon cu Chiron aflat in Berbec si cuadratura cu Uranus aflat in Taur. Nu este un.

Prognoza ANM pentru miercuri, 31 iulie: Vreme instabila

ANM a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 31 iulie. Specialistii anunta o vreme instabila, incalzire usoara in Capitala si racoare in mai multe zone din tara. Prognoza ANM miercuri, 31 iulie Conform prognozei emise de Administratia Nationala de MeteorologieANM), prognoza pentru miercuri, 31 iulie, se anunta instabila. Vremea va fi in usoara incalzire, .

Declaratia Unica 2019 trebuie depusa pana la 31 iulie. Ce amenda risca cei care nu o fac

Termenul limita de depunere a Declaratiei unice de catre persoanele fizice este data de marti, 31 iulie 2018, cei care nu se incadreaza in aceasta limita riscand sa fie amendati de inspectorii Fiscului.

Reparatiile pe DN21 se vor incheia pe 31 iulie. Traficul se desfasoara alternativ, pe ambele sensuri

Lucrarile care au demarat in urma cu aproape o luna pe DN 21, drumul care leaga Slobozia de Calarasi, vor fi finalizate pe 31 iulie. Aici au avut loc lucrari de intretinere periodica, asternere covor asfaltic pe tronsonul kilometric 91 105.

in perioada 28-31 iulie are loc Finala Nationala a Campionatului National Scolar de Sah Elisabeta Polihroniade

Biblioteca Universitatii Politehnice Bucuresti gazduieste in perioada 28-31 iulie 2019, Finala Nationala a Campionatului National Scolar de Sah Elisabeta Polihroniade, pentru echipe mixte, editia a VII-a. Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc duminica, 28 iulie 2019, ora 12. 00, in prezenta mai multor personalitati: Alexander Kostiev, Presedinte International School Chess Union ISCU); Sorin Avram Iacoban, Presedinte Federatiei Romane de Sah; Ion Serban Dobronauteanu, Trezorier al European Chess Union ECU); Excelenta Sa Valery Kuzmin, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania si Marele Maestru Florin Gheorghiu. Pe parcursul celor patru zile, vor avea loc seminarii pe teme de sah, sustinute de Marele Maestru Constantin Ionescu si Radu Breahna, antrenor federal.

HOROSCOP 29 iulie - 4 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Gemenii se gandesc mult la bani, Capricornii sunt cu ochii pe partener

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 29 iulie-4 august. HOROSCOP Berbec- Berbecii au o saptamana care incepe formidabil, se pun lucrurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )