Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza ANM pentru miercuri, 31 iulie: Vreme instabila

Playtech Playtech,
Prognoza ANM pentru miercuri, 31 iulie: Vreme instabila

ANM a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 31 iulie. Specialistii anunta o vreme instabila, incalzire usoara in Capitala si racoare in mai multe zone din tara. Prognoza ANM miercuri, 31 iulie Conform prognozei emise de Administratia Nationala de MeteorologieANM), prognoza pentru miercuri, 31 iulie, se anunta instabila. Vremea va fi in usoara incalzire, . continuă pe Playtech

Prognoza ANM pentru marti, 30 iulie. Canicula ziua si ploi torentiale seara

Prognoza meteo emisa de ANM pentru ziua de marti, 30 iulie, anunta temperaturi caniculare in prima parte a zilei si ploi torentiale, local, seara. Prognoza ANM pentru marti, 30 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) avertizeaza ca est-ul Romaniei va fi cuprins de un val de canicula. Cu toate ca vremea va fi .

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme caniculara, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni seara

Duminica, vremea va fi caniculara in Bucuresti in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, releva prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 28 iulie, ora 10:00 - 29 iulie, ora 21:00, conform Agerpres.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

HOROSCOP, cu Minerva pentru saptamana 30 iulie - 4 august 2019. Pestii isi neglijeaza partenerul, sanatatea va aduce noi provocari

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 29 iulie - 4 august 2019. S-ar putea sa te ciocnesti cu mici disonante profesionale, cum ar fi.

Anunt de la ANM: cum va fi vremea in weekend la mare si la munte. Prognoza pentru duminica, 28 iulie

Meteorologii vin cu vesti legate de vremea in weekendul 26-28 iulie. ANM a emis prognoza pentru regiunile tarii, dar si pentru munte si mare. Spcialistii ANM sustin ca temperaturile se vor mentine ridicate in Romania. in Bucuresti, vremea in weekend aduce temperaturi care vor depasi si 40 grade Celsius la soare, iar indicele de confort .

SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emisi prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru intervalul 29 iulie - 11 august: LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E.

HOROSCOP 31 IULIE. Unii nativi scapa de problemele cu banii, altii se pregatesc de calatorii

Horoscop 31 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 31 iulie Berbec Nu aveti energia necesara si nici dorinta de a parasi casa azi si aveti tendinta de a amana intalniri.

Prognoza meteo azi, marti, 30 iulie 2019. Cum va fi vremea in Capitala si in tara, pe judete

Astazi, 30 iulie, vremea va fi calduroasa, cu valori in crestere fata de ziua anterioara. Temperaturile maxime se vor situa intre 28 si 33 de grade. in unele zone din tara sunt asteptate descarcari electrice vijelii si caderi de grindina. Vremea in tara in prima parte a zilei, vremea va fi frumoasa, iar in a .

Temperatura apei marii pentru saptamana 29 iulie 5 august in toate statiunile

Vremea calduroasa tine cu noi si ne trimite pentru cateva zile de relaxare la mare. Iata prognoza meteo pentru urmatoarele 7 zile la malul marii. Temperatura apei din Marea Neagra pentru perioada 29 iulie 5 august! Temperatura apei in Marea Neagra Soarele verii ne trimite direct cu gandul la relaxare pe malul marii, la .

in perioada 28-31 iulie are loc Finala Nationala a Campionatului National Scolar de Sah Elisabeta Polihroniade

Biblioteca Universitatii Politehnice Bucuresti gazduieste in perioada 28-31 iulie 2019, Finala Nationala a Campionatului National Scolar de Sah Elisabeta Polihroniade, pentru echipe mixte, editia a VII-a. Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc duminica, 28 iulie 2019, ora 12. 00, in prezenta mai multor personalitati: Alexander Kostiev, Presedinte International School Chess Union ISCU); Sorin Avram Iacoban, Presedinte Federatiei Romane de Sah; Ion Serban Dobronauteanu, Trezorier al European Chess Union ECU); Excelenta Sa Valery Kuzmin, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania si Marele Maestru Florin Gheorghiu. Pe parcursul celor patru zile, vor avea loc seminarii pe teme de sah, sustinute de Marele Maestru Constantin Ionescu si Radu Breahna, antrenor federal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )