Libnet.ro
UNICEF

05:15

HOROSCOP 31 martie. Berbecii si Taurii vor avea idei stralucitoare astazi

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 31 martie. Berbecii si Taurii vor avea idei stralucitoare astazi

Horoscop maine, 31 martie. Berbecii si Taurii vor avea idei stralucitoare astazi, iar Scorpionii vor lucra cu o viteza ametitoare. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 29 martie. Taurii vor deborda de idei si energie

Horoscop maine, 29 martie. Taurii vor deborda de idei si energie, iar Capricornii vor avea reuniuni placute cu familia sau colegii. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Sagetatorii se bucura de sustinerea colegilor

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Taurii sunt nevoiti sa faca economii, Fecioarele isi fac usor prieteni noi, iar nativii din Sagetator au parte de ajutor din partea colegilor de serviciu.

Consilierii locali, convocati in sedinta ordinara pe 31 martie. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii locali sunt convocati joi, 31 martie, in sedinta ordinara, cu peste 20 de proiecte de hotarari pe ordinea de zi. Printre subiectele cele vor fi dezbatute se regasescvanzarea locuintelor in regim ANL, raportul primarului pe anul 2015, dar si bugetul de venituri si cheltuieli pe 2016.

Livrarea agentului termic in Chisinau va fi sistata pe 31 martie

In blocurile din Capitala, livrarea agentului termic va fi sistata joi, 31 martie. Totodata, in gradinite, scoli si spitalele de copii, caldura va fi furnizata pana la sfarsitul saptamanii. Anuntul a fost facut luni, 28 martie, in cadrul sedintei operative de la Primarie, transmite IPN.

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti - Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti- Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie, pasagerii fiind reprogramati pe zborurile de Amsterdam, a transmis intr-un comunicat de presa, miercuri, Tarom.

Pe 31 martie, Ziua Jandarmeriei. Expozitie militara si exercitii spectaculoase in Parcul Dumbrava

Jandarmeria Romana implineste joi, 31 martie, 166 de ani de la infiintare, ocazie cu care in Parcul Dumbrava au loc exercitii demostrative si o expozitie cu tehnica si echipamente folosite in misiuni.

Locul de parcare trebuie platit pana la 31 martie daca vreti sa scapati de penalitati

Guvernul a prelungit pama la 30 iunie data limita d eplata a impozitelor la case, masini si terenuri. Decizia nu se aplica si in privinta locurilor de parcare unde termenul ramane 31 martie. Depasirea datei aduce cu sine penalitati.

HOROSCOP 28 martie. Racii ar trebui sa se gandeasca mai mult la ei, ca sa reuseasca sa adune beneficii.

Horoscop maine, 28 martie. Racii ar trebui sa se gandeasca mai mult la ei, ca sa reuseasca sa adune beneficii, iar Scorpionilor le sta mintea numai la bani si sunt plini de idei de afaceri.

HOROSCOP 30 martie. Leii vor face o calatorie neprogramata

Horoscop maine, 30 martie. Leii vor face o calatorie neprogramata, iar Capricornii isi vor redecora locuinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )