Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 360 de grade cu Alina Badic, saptamana 26 iulie - 1 august 2020. Pestii, poate cei mai avantajati in luarea deciziilor (VIDEO)

B1 B1,
Horoscop 360 de grade cu Alina Badic, saptamana 26 iulie - 1 august 2020. Pestii, poate cei mai avantajati in luarea deciziilor (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, predictiile astrale pentru saptamana 26 iulie - 1 august, alaturi de invitata sa, Ingrid Baciu. Aspecte de mare forta zilel. continuă pe B1

Horoscopul pentru weekend-ul 25-26 iulie 2020. Nativii Taur vor primi o parte dintr-o mostenire

In weekend-ul 25-26 iulie, nativii Gemeni vor merge intr-o scurta vacanta pentru a petrece impreuna cu jumatatea lormomente de neuitat. Vesti bune si pentru nativii Berbec, dar pe partea.

Horoscop pe toata saptamana 27 iulie- 2 august. Zodiile care au parte de schimbari importante

Astrele indica noi vesti despre cele 12 semne ale zodiacului. Ce se va intampla pentru acestea in perioada 27 iulie 2 iulie? Care sunt zodiile care au parte de schimbari uriase in aceasta perioada? Horoscop 27 iulie 2 august Berbec Urmeaza o saptamana stresanta pentru berbeci. De asemenea, se anunta si multe .

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 25 iulie-1 august. Dezastru pe plan sentimental! Nimeni nu scapa

Saptamana 25 iulie-1 august vine cu probleme in dragoste pentru toate zodiile. Mariana Cojocaru a dezvalui horoscopul saptamanal pentru Kfetele. Zilele urmatoare vor aduce cutremure existentiale in viata mai multor zodii iar relatiile de cuplu vor avea de suferit.

Horoscop duminica, 26 iulie. Fecioarelor le merge perfect in dragoste

Astrele indica noi vesti pentru cele 12 semne ale horoscopului. Cum le merge nativilor in ziua de duminica, 26 iulie? Fecioarele sunt in extraz pentru ca-si vor gasi linistea pe plan sentimental. Horoscop duminica, 26 iulie Berbec Nu este momentul oportun pentru cheltuieli, ba chiar trebuie sa te straduiesti sa economisesti. Traiesti intr-o relatie .

Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie. Vine codul portocaliu de vijelii si ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au o noua prognoza pentru weekend. Cum va fi vremea in perioada 25-26 iulie si ce avertizari aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie Meteorologii au adus in vizorul romanilor doua avertizari de vreme rea. Ne asteptam la furtuni si vijelii nimicitoare indicat de meteorologi pentru weekend.

Prognoza meteo weekendul 25 - 26 iulie 2020. Vremea va fi capricioasa in toata tara. Sunt asteptate averse cu caracter torential

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru weekendul 25-26 iulie 2020. Potrivit meteorologilor, intreaga tara va fi sub avertizare de vreme.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )