Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prognoza meteo weekendul 25 - 26 iulie 2020. Vremea va fi capricioasa in toata tara. Sunt asteptate averse cu caracter torential

B1 B1,
Prognoza meteo weekendul 25 - 26 iulie 2020. Vremea va fi capricioasa in toata tara. Sunt asteptate averse cu caracter torential

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru weekendul 25-26 iulie 2020. Potrivit meteorologilor, intreaga tara va fi sub avertizare de vreme. continuă pe B1

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ce se intampla cu vremea. Anuntul ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti si ce avertizari aduc meteorologii de la ANM? Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Anunt ANM Vremea in Bucuresti va fi in majoritatea timpului frumoasa si calduroasa, pana in cursul zilei de sambata. Conditii de ploaie scurta .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 iulie 2020. Ploi cu caracter torential in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie nu vine cu vesti bune in ceea ce priveste ziua de joi, 23 iulie, avand in vedere ca vom avea parte de fenomene extreme si de precipitatii abundente. Prognoza ANM pentru joi, 23 iulie 2020 Conform datelor ANM, joi 23 iulie cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales .

Prognoza meteo, azi, 21 iulie 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii

Astazi vreme se anunta calda in cea mai mare parte a tarii. Exceptie fac zonele montate si partea de nord a tarii, acolo unde prognoza meteo pentru azi, 21 iulie, anunta instabilitate atmosferica.

Prognoza meteo: Se anunta prapad in weekend. Unde se raceste si in ce regiuni vremea rea face ravagii

Vremea va fi in continuare instabila in sud-vestul si centrul tarii, in timp ce in celelalte regiuni se anunta temperaturi ridicate. De sambata, vremea se strica din nou, iar temperaturile vor scadea. Meteorologii anunta vijelii si ploi torentiale.

Temperatura apei marii pentru saptamana 20 26 iulie in Mamaia, Costinesti, Vama Veche si Eforie

Iata ce temperatura are apei din Marea Neagra pentru perioada 20 26 iulie 2020, in principalele statiuni: Mamaia, Costinesti, Vama Veche si Eforie. Temperatura apei marii pentru saptamana 20 26 iulie in Mamaia, Costinesti, Vama Veche si Eforie Miile de turistii care se afla la mare, sunt avertizati de catre specialisti sa aiba .

Horoscop luni, 20 iulie 2020. Zodia care incepe o noua relatie

Saptamana 20-26 iulie 2020 se deschide cu a doua Luna Noua in semnul Racului de anul acesta. Fenomenul mai este cunoscut si sub numele de Luna Neagra, dar, in pofida denumirii cu potentiale conotatii negative, lunatia poate avea efecte pozitive asupra zodiilor Cardinale. Horoscop luni, 20 iulie 2020 Berbec Astrele te au in paza in .

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

Ultimele informatii ANM. Prognoza meteo, marti, 21 iulie 2020: vreme la extreme in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Specialistii de la ANM au anuntat vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa 22 iulie, cat si spre finalul acestei luni. Averse in Banat, vreme rece in Crisana, ploi abundente in Transilvania, maxime de 26 de grade Celsius in Maramures si minime de 14 .

Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie 2020. Vreme instabila

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza. Care sunt maximele de azi si cum va fi pe parcursul zilei de luni, 20 iulie, pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie Specialistii de la ANM au emis o noua prognoza pentru luni, 20 iulie. Meteorologii indica ploi, .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 iulie. Grindina, vijelii si conditii extreme

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 22 iulie. Ce anunta specialistii si care sunt avertizarile lor pentru toate zonele tarii? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 iulie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru 22 iulie. Specialistii sustin ca vom avea o .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )