Libnet.ro
UNICEF

08:15

HOROSCOP 4 mai. Berbecii isi revizuiesc bugetele pentru diverse activitati

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 4 mai. Berbecii isi revizuiesc bugetele pentru diverse activitati

Horoscop maine, 4 mai. Berbecii revizuiesc bugetele pentru diverse activitati, iar Balantele vor fi bune cu rudele mai in varsta. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 1 mai. Berbecii cauta noi surse de venit

Horoscop maine, 1 mai. Berbecii cauta noi surse de venit, iar pentru Capricorni e ziua intalnirilor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul

Horoscop maine, 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul, iar Sagetatorii trebuie sa-si faca verificarile medicale periodice. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop SCORPION mai 2016: Vei redeveni stapan pe situatie

in mai, spre deosebire de ultimele luni, vei avea mai mult control asupra evenimentelor, pentru ca, in 27 mai, Marte revine in zodia ta. Mai mult, in lunile iunie si iulie, vei avea controlul total asupra lucrurilor care ti se vor intampla.

Horoscop BALANTA mai 2016: Vei fi preocupat de bani luna aceasta

Mai este o luna importanta pentru a lua decizii privind banii. Analizeaza-ti cu atentie finantele, pentru a vedea daca investitiile pe care le-ai facut iti aduc rezultatele asteptate .

Horoscop 2 mai. Balantele se pregatesc pentru cateva decizii serioase

HOROSCOP 2 mai. Pentru balante inceputul de luna vine cu schimbari. HOROSCOP 2 mai. Balanta - este posibil sa luati decizii importante. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de.

Horoscop VARSATOR mai 2016: te vei ocupa de schimbari in casa

Daca intentionai sa faci unele schimbari in locuinta, dar nu ai gasit niciodata timpul necesar, luna noua din 6 mai iti va da impulsul sa pornesti aceasta actiune. Un deosebit de frumos triunghi format de trei planete iti va oferi pauza norocoasa de care ai nevoie pentru a face acest pas.

Horoscop CAPRICORN mai 2016: luna asta vei avea timp pentru dragoste

in sfarsit, iubire! Ai fost foarte ingrijorat de casa, de proprietatile imobiliare si problemele de familie, dar ai si lucrat saptamani intregi pentru a obtine un statut mai bun in cariera. Acum, odata cu aparitia lunii noi din 6 mai, vei avea sansa sa-ti lasi parul pe spate si sa te bucuri de viata.

Horoscop BALANTA mai 2016: te vei concentra foarte mult pe analizarea bugetului

Va fi o luna importanta pentru discutii si decizii in plan financiar. Ia-ti lupa si examineaza-ti cu atentie finantele, pentru a vedea daca ai facut investitii profitabile, asa cum sperai.

Horoscop LEU mai 2016: cariera ta va avea o evolutie fulminanta

Sunt toate semnele ca vei avansa mult in cariera in luna mai. Patru corpuri ceresti vor fi in casa a zecea, a faimei, din charta ta, iar luna noua din 6 mai vor pune lucrurile pe jar, pentru ca in urmatoarele zece zile sa ai parte de o evolutie fulminanta.

Horoscop GEMENI mai 2016: te vei simti fericit si implinit in familie

Familia te face fericit in aceste zile, pentru ca Jupiter, aducatorul de daruri si noroc, este in casa vietii personale din charta ta. Familia te iubeste cu siguranta si asta se vede.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )