Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOROSCOP 7-13 octombrie cu Camelia Patrascanu. Gemenii au parte de momente de iubire. Varsatorii sunt foarte inspirati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 7-13 octombrie cu Camelia Patrascanu. Gemenii au parte de momente de iubire. Varsatorii sunt foarte inspirati

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 7-13 octombrie. HOROSCOP Berbec - au o saptamana grozava mai ales daca pun accentul pe socializare si popu. continuă pe Antena3

HOROSCOP 5 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au parte de distractie. Racii au discutii in cuplu

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 5 octombrie. O zi saturniana care ne cere intelepciune, liniste si pace. HOROSCOP Berbec - trebuie sa fie.

HOROSCOP 3 octombrie cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au parte de bani. Sagetatorii sunt sensibili

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 3 octombrie. O zi jupiteriana, a intelepciunii. Nu va grabiti sa judecati. HOROSCOP Berbec - au opinii.

HOROSCOP 4 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Leii au rezultate excelente. Sagetatorii au parte de bani

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 4 octombrie. O zi pretentioasa azi. Trebuie sa fim morali si directi, sa nu aratam cu degetul. Trebuie sa ne.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE. Fecioarele sunt stresate, Gemenii au reactii vulcanice

Berbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare, care te vor face furios sau trist. incearca sa-ti pastrezi.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Gemenii simt tensiune emotionala, Varsatorii trebuie sa se distanteze de anumite situatii

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 6 OCTOMBRIE 2019; weekendul acesta are un aer karmic datorita aspectelor astrale ce implica Nodurile Lunare, responsabile cu directia karmica a evolutiei.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Gemenii trebuie sa invete sa se relaxeze si sa rada mai mult, Leii sunt nevoiti sa-si accepte limitele

Berbec. Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE. Gemenii sunt ajutati de cineva drag, Capricornii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 4 OCTOMBRIE 2019; Marte, planeta responsabila cu energia razboiului, actiunii impulsive, a confruntarilor, intra de azi in Balanta, zodia relatiilor si a fru.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE. Gemenii sunt plini de idei, Balantele au o zi importanta

Iata horoscopul zilei de azi JOI 3 OCTOMBRIE 2019; astazi este ziua cea mare a acestei saptamani in care Pluto cel indepartat dar puternic iese din stationarea retrograda a acestui an in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )