Libnet.ro
UNICEF

19:00

Horoscop. Acestea sunt cele mai orgolioase femei din zodiac

Antena3 Antena3,
Horoscop. Acestea sunt cele mai orgolioase femei din zodiac

Orgoliul exista sub diferite forme. Exista un orgoliu care este doar despre a te iubi pe tine insati si a te accepta asa cum esti. Leu - Are standarde extrem de inalte atunci cand vine vorba de felul in. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai orgolioase femei din zodiac

Se pare ca orgoliul nu e conditionat numai de varsta, experienta de viata sau personalitate, ci si de zodia in care te-ai nascut. Leu Nimeni nu are mai multa mandrie decat femeia Leu! Aceasta.

HOROSCOP: Ele sunt cele mai periculoase femei din zodiac

Exista cateva zodii care sunt in stare de orice atunci cand isi doresc cu tarie un anumit lucru, chiar si sa tradeze. Daca vrei o prietenie adevarata, atunci evita persoanele nascute sub aceste semne!.

Ai grija sa nu le superi! Ele sunt cele mai periculoase femei din zodiac. Vei avea de suferit daca le calci pe coada

Probabil ca si tu ai intalnit persoane care ar calca si pe cadavre pentru a-si atinge scopurile, in timp ce altele manipuleaza sau mint de ingheata apele. Se pare ca si zodia joaca un rol important in acest sens.

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu de Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!.

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!.

Horoscop august 2018. Cele mai vizate zodii: Leu, Varsator, Gemeni

Horoscopul lunii august vine cu o multime de surprize pentru toti nativii. Doua zodii se vor confrunta cu probleme de sanatate, altele raman fara bani. Vezi ce ti-au rezervat astrele pentru ac.

Miracolul petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce tara sunt cele mai multe posturi si ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 217 locuri de munca vacante pentru romanii care dores sa lucreze peste granite. cele mai multe slujbe sunt disponibile in Olanda pentru muncitori in gradinarit, manipulanti marfa si culegatori de fructe si legume.

Formula 1: Daniel Ricciardo va concura pentru Renault din 2019 - A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea

In prezent la austriecii de la Red Bull, Daniel Ricciardo va concura din sezonul viitor pentru echipa Renault. intelegerea dintre pilotul australian de Formula 1 si constructorul francez este valabila pe o perioada de doi ani, a anuntat renaultsport. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )