Libnet.ro
UNICEF

12:00

HOROSCOP: Ele sunt cele mai periculoase femei din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP: Ele sunt cele mai periculoase femei din zodiac

Exista cateva zodii care sunt in stare de orice atunci cand isi doresc cu tarie un anumit lucru, chiar si sa tradeze. Daca vrei o prietenie adevarata, atunci evita persoanele nascute sub aceste semne!. continuă pe Antena3

Ai grija sa nu le superi! Ele sunt cele mai periculoase femei din zodiac. Vei avea de suferit daca le calci pe coada

Probabil ca si tu ai intalnit persoane care ar calca si pe cadavre pentru a-si atinge scopurile, in timp ce altele manipuleaza sau mint de ingheata apele. Se pare ca si zodia joaca un rol important in acest sens.

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu de Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!.

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!.

Horoscop august 2018. Cele mai vizate zodii: Leu, Varsator, Gemeni

Horoscopul lunii august vine cu o multime de surprize pentru toti nativii. Doua zodii se vor confrunta cu probleme de sanatate, altele raman fara bani. Vezi ce ti-au rezervat astrele pentru ac.

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Cele mai bizare locuri din Romania in care sa calatoresti vara asta

De obicei, vacantele le petreci pe plaje indepartate, in munti racorosi sau in orase cu un bogat fond cultural si istoric. Dar ce-ar fi sa te desprinzi putin de ceea ce faci de obicei si sa incerci sa mergi intr-un loc mai bizar? Romania are suficiente locuri mai mult sau mai putin cunoscute unde sa [].

BOMBA in showbiz: Bianca si Tristan Tate s-au despartit din nou?! Ele sunt cele mai importante

Apropiatii vedetei sustin ca prezentatoarea de la Te vreau langa mine, Bianca Dragusanua decis sa-si dedice timpul exclusiv fiicei sale, Sofia Natalia, dar si mamei ei, doamna Madi. Astfel,.

Business report: TOP 100 cele mai profitabile companii din Romnia; Noua investitie imobiliara a lui Tiriac din centrul Bucurestiului; Cti bani cstiga comerciantii de masini din Romnia

Salariile la stat cresc pe seama imprumuturilor. Deficitul bugetar ajunge la 15 miliarde de lei in primele 6 luni. Executia bugetului general consolidat pe primele. Orasul de un miliard de dolari unde nu locuieste nimeni. Un oras de un miliard de dolari se construieste in.

Care au fost cele mai vanate specializari universitare anul acesta

Media Digitala si Tehnologia Informatiilor au fost cele mai vanate specializari la licenta de catre absolventii ciclului liceal de anul acesta, pentru care s-au batut aproximativ 20 de candidati pe un loc bugetat. Cel putin asa arata datele transmise de cele mai mari universitati din Romania.

Cum sa ne ferim eficient de intepaturile tantarilor. Bolile cele mai raspandite sunt arbovirozele, dintre acestea facand parte si infectia cu virusul West Nile

Tantarii sunt una din cele mai suparatoare insecte care ne deranjeaza in sezonul cald. Cu toate ca, in majoritatea cazurilor, intepaturile lor provoaca doar o mica leziune care ne va face sa ne scarpinam puternic, in unele cazuri tantarii pot transmite boli grave.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )