Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii. Spun mereu adevarul, indiferent cat de dur ar fi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii. Spun mereu adevarul, indiferent cat de dur ar fi

Sinceritatea e o trasatura de apreciat, pe care multe zodii o fac resimtita cu fiecare ocazie. Chiar si atunci cand stiu ca ar rani, unele zodii prefera sa spuna adevarul, fara niciun ocolis. Iata care. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Care sunt cele mai instabile zodii? Racii sunt afectati de fazele Lunii, Sagetatorii au schimbari de dispozitie

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Daca esti un semn de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele maiinvidiate femei din zodiac

Sunt cateva femei din zodiac deosebit de populare, descurcarete si apreciate. Indiferent in ce domeniu lucreaza, ele vor avea succes si un cerc larg de prieteni. Taur.

HOROSCOP. Acestea sunt cele patru zodii care isi pun intotdeauna prietenii pe primul plan, indiferent de cat de indragostite sunt

Pentru aceste patru zodii, prietenii sunt cei mai importanti. Mai importanti chiar si decat partenerii de viata. HOROSCOP TAUR- Sunt mai mult decat loiali prietenilor. Un Taur este prietenul de care.

Science Report Cele mai fascinante 10 inventii ale anului 2018, inventariate de MIT

De la pilule programabile la ghete generatoare de energie, acestea sunt cele mai neobisnuite inovatii tehnologice trecute in. revista de. MIT Technology Review! Publicatia este o vitrina a tehnologiilor emergente, chiar si ale celor care nu vor depasi aceasta faza. in continuare, ni le prezinta pe cele mai putin cunoscute despre care a scris in 2018, multe din ele preluate din arXiv, baza de date pre-publicare a articolelor stiintifice.

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

VIDEO Cele mai periculoase locuri de divertisment. Vulcanul activ la moda printre surferi, podul suspendat si spatiul in care pare ca te vei zdrobi de stanci

Poduri de sticla sau cu spatii goale suspendate la zeci de metri altitudine, surfing pe un vulcan activ sau plonjoane in gol, de la zeci de metri, in Marele Canion. Acestea sunt doar cateva forme de divertisment rezervate exclusiv amatorilor de senzatii tari.

Cele mai noi fotografii din ultimul sezon Game of Thrones

Mai sunt aproape doua luni pana la debutul ultimului sezon al serialului Game of Thrones, iar fanii acestuia sunt entuziasmati sa vada 14 noi fotografii de la filmari. Iata despre ce este vorba! .

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

Va aratam astazi cele mai admirate haine prezentate in cadrul New York Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )