Libnet.ro
UNICEF

06:45

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Hotnews Hotnews,
 Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru. continuă pe Hotnews

Eroii Zilei. Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii

Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii este in plina desfasurare. Este vorba despre un proiect de educatie prin teatru care se adreseaza elevilor si dar si cadrelor.

Cum au omorat rusii 400 de romani. Unul dintre cele mai cumplite maceluri infaptuite de bolsevici

Dupa ocuparea Bucovinei de Nord, trupele sovietice au fost acuzate de atrocitati indreptate impotriva populatiei romanesti. Unul dintre cele mai crunte si sangeroase episoade s-a consumat in Lunca Prutului, acolo unde sute de tarani neajutorati au fost ucisi cu sange rece si bagati in gropi comune.

Grupul Maroon 5, aspru criticat pentru show-ul din finala Super Bowl 2019, unul dintre cele mai slabe din istorie. Reactia solistului VIDEO

Grupul pop-rock american Maroon 5 a fost aspru criticat dupa recitalul sustinut in finala Super Bowl 2019, multi fiind de parere ca a fost una dintre cele mai slabe prestatii din istoria competitiei, iar motivele de suparare au fost diverse.

Eroul Zilei. Mihnea Ignat, unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania

Mihnea Ignat este unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania. inca din 2004, cand a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Mihnea a castigat numeroase premii in Italia, Londra si.

DOLIU in mediul academic! Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a murit (FOTO)

E doliu in mediul academic. Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a incetat din viata. Scriitorul Ion Brad a murit miercuri, 6 februarie, in jurul orei 12:00, la Bucuresti la varsta de.

S-au implinit 66 de ani de la moartea uneia dintre cele mai importante personalitati din istoria Romaniei (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

Fuziunea unora dintre cele MAI MARI companii foreviare din Europa, INTERZISA de Comisia Europeana in ciuda unei sustineri puternice a Frantei si Germaniei

Fuziunea dintre companiile feroviare gigant Siemens si Alstom a fost interzisa de Comisia Europeana pe motiv ca ar fi afectata concurenta din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene,.

A fost ARESTAT unul dintre cei mai in voga artisti, care este nominalizat la premiile Grammy! De ce este ACUZAT... (FOTO)

Rapperul 21 Savage, pe numele sau real Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a fost arestat in SUA dupa ce autoritatile au descoperit ca locuieste ilegal in aceasta tara. Din aceasta cauza, el va fi deportat .

S-au implinit 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu, unul dintre realizatorii Marii Uniri din 1918 (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

Samsung Galaxy S10: Care este cea mai importanta schimbare pe care o pregatesc sud-coreenii

Samsung Galaxy S10 este unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale lui 2019. Acesta se va lansa pe data de 20 februarie, urmand sa ajunga pe rafturile magazinelor in lna martie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )