Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile oamenilor inteligenti. Afla daca te numeri printre ei

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile oamenilor inteligenti. Afla daca te numeri printre ei

Cine nu a crezut macar o data ca are o inteligenta peste medie sau macar ca e mai destept decat cei in jurul sau? Doar ca, din pacate, nu toata lumea e inzestrata cu o minte sclipitoare. Mai sunt de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor trece prin schimbari majore in luna februarie

Poate parea un moment ciudat pentru unii dintre voi, dar este momentul schimbarii. Nu doar ca visati, acum gasiti si solutiile care sa duca la indeplinirea visurilor.

HOROSCOP.Acestea sunt zodiile care incep o noua viata. Cand apar primele schimbari

Unele zodii au parte de noroc si vor incepe o viata noua, in aceasta saptamana. Gemeni- Ai trecut printr-o perioada grea, iar acum incepi sa te refaci. Pregateste-te.

Fara precedent: Tribunalul Olt sesizeaza Curtea de Justitie a UE pentru a afla daca cerintele MCV sunt obligatorii pentru statul roman

Tribunalul Olt a admis cererea asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene, care trebuie sa spuna daca Romania e obligata sa respecte recomandarile din Mecanismului de cooperare si verificare MCV) al.

Uiti lucruri, nume de persoane, locuri sau obiecte? Iata cum poti afla daca poti dezvolta Alzheimer!

Tulburarile de memorie sunt foarte periculoase! Iata ce spune specialistul! Tulburarile de memorie pot duce, in timp, la dementa. Femeile prin natura lor sunt pregatite sa suporte mult mai bine situatiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )