Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai buni soti ai zodiacului. Ei sunt barbatii adevarati de care ai nevoie in viata ta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestia sunt cei mai buni soti ai zodiacului. Ei sunt barbatii adevarati de care ai nevoie in viata ta

Semnele zodiacale reprezinta un factor decisiv si important in caracterul oamenilor si este destul de util daca vrem sa anticipam comportamentul cuiva in functie de zodia in care s-a. continuă pe Antena3

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

Ce castigi din cosmaruri: unii dintre cei mai creativi autori au suferit in somn

Prea putini oameni de stiinta inteleg sursa cosmarurilor, dar din ce in ce mai multi sunt de acord ca vin cu beneficii importante, trecand peste faptul ca nu le lasa sa te odihnesti. in cazul in care te-ai trezit din somn din cauza unui episod traumatizant pe care l-ai experimentat intr-un cosmar, pune repede mana .

Peste 100.000 de absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in prima etapa, cei mai multi in licee teoretice. De ce au ramas cateva miide elevi nerepartizati

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, vineri, ca 124. 308 absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in prima etapa, cei mai multi ajungand in licee teoretice iar peste 40. 000 de elevi, in licee tehnologice. Peste 4. 800 de elevi au ramas nerepartizati, urmand a intra in etapa a doua care va avea loc in perioada 31 iulie 1 august.

Franta, in top 5 tari care au investit cei mai multi bani in Romania in ultimii 10 ani

De la aderarea Romaniei la UE, Franta s-a situat constant in top 5 cei mai mari investitori straini directi din Romania, potrivit unei analize realizate de expertii KeysFin. Astfel, investitiile companiilor franceze in Romania au crescut cu aproximativ 26% in ultimii 10 ani perioada 2007-2017), ajungand la 4,7 miliarde de euro in 2017 conform metofologiei metodologiei Bancii Nationale a Romaniei.

HOROSCOP. Cum sunt afectate zodiile de eclipsa partiala de Luna Plina. Balantele au parte de intalniri fierbinti, pentru Pesti emotiile vor fi intensificate

Daca iti privesti viata sentimentala la acest moment prin ochelari cu lentila rozalie, aceasta nuanta se poate schimba atunci cand Luna devine plina si are loc si eclipsa partiala de Luna pe data de marti 16 iu.

Liceul din Caracal care aprovizioneaza facultatile de Medicina si academiile militare: Pleaca si in strainatate, cei mai multi in Anglia

Este liceul cu cea mai mare rata de promovare la Bacalaureat din judetul Olt si cea mai mare ultima medie la admitere in top-ul specializarilor. Sute de absolventi pleaca mai departe, anual, spre facultati din toata tara, dar si din strainatate.

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Documentul de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt cele mai afectate...

Varsta de pensionare scade pentru femeile care muncesc in Italia. Modificarile vor fi introduse incepand din 1 septembrie 2021. Conditiile de pensionare pentru femei sunt urmatoarele: ISPITA A RAMAS FARA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )