Libnet.ro
UNICEF

20:00

HOROSCOP. Anatol Basarab, adevarul despre cum isi duce fiecare om crucea

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Anatol Basarab, adevarul despre cum isi duce fiecare om crucea

Numerologul Anatol Basarab a vorbit a emisiunea Voi cu Voicu despre cum isi duce fiecare om crucea. Este un timp pe care noi l-am trait si unul pe care urmeaza sa il traim. Este un spatiu pe care noi . continuă pe Antena3

HOROSCOP, cu Anatol Basarab, despre relatia numerologica dintre barbat si femeie

Numerologul Anatol Basarab a vorbit duminica dupa-amiaza la Antena 3, despre relatia numerologica dintre barbat si femeie.

Adevarul despre persoanele care merg repede. Ce spune asta despre cat vei trai

Stim cu totii ca exista beneficii importante derivate din sesiuni de efort fizic, dar s-ar putea sa ai de castigat si daca te straduiesti sa mergi mai repede, cu fiecare ocazie. Un studiu realizat de un grup de cercetatori din Marea Britanie a incercat sa analizeze punctual beneficiile asupra sanatatii pentru mersul mai repede. Concluziile [] .

HOROSCOP dragoste joi 23 mai. Berbecii isi testeaza puterea, Gemenii intra intr-o situatie castigatoare

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru JOI 23 MAI 2019; astazi este o zi in care sa incercam moduri noi de a aborda iubirea si romantismul, in special daca realizam ca ce functiona in trecut acum nu mai.

HOROSCOP. Adevarul despre zodia Gemeni. Versatili, curiosi, schimbatori

Zodia Gemeni din zodiacul clasic european reprezinta a 3-a zodie pe cercul zodiacal care cuprinde 12 zodii) cu incepere din 22 mai, incheindu-se pe 21 iunie. HOROSCOPDenumirea zodiei evoca doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )