Libnet.ro
UNICEF

08:15

Horoscop 1 aprilie. Vesti fabuloase pentru nativii unei zodii. Un cadou, un bonus sau o sansa de bani!

Antena3 Antena3,
Horoscop 1 aprilie. Vesti fabuloase pentru nativii unei zodii. Un cadou, un bonus sau o sansa de bani!

Horoscop 1 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. continuă pe Antena3

HOROSCOP APRILIE. Leii au parte de proiecte noi, Varsatorii au un timp excelent pentru creatie

Iata horoscopul general al lunii APRILIE 2020. A doua luna a primaverii ofera un context astrologic puternic, deosebit, marcat de evenimente de amploare ce ne remodeleaza lumea, la propriu si la figurat.

Romania TV, amenda de 5.000 de lei pentru prezentarea unei inregistrari cu camera ascunsa in care apar procurorul Horatiu Radu si doi ziaristi. Antena 3, somatie publica

Romania TV a fost amendata cu 5. 000 de lei de Consiliul National al Audiovizualului pentru difuzarea unei inregistrari cu camera ascunsa de la o intalnire privata la care au participat procurorul Horatiu Radu, doi ziaristi si judecatorul Razvan Pastila. Romania TV a difuzat, potrivit CNA, acuzatii nedovedite la adresa procurorului Horatiu Radu.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Berbecii sunt autoritari, Sagetatorii trimit iubire

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 30 MARTIE 5 APRILIE 2020 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 31 martie. Scorpionii trebuie sa astepte, Sagetatorii sunt creativi

Iata pentru MARTI 31 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 martie. Pestii se reapuca de invatat, Balantele trebuie sa ia decizii

Iata pentru LUNI 30 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 martie. Gemenii se vindeca prin iubire, Balantele trebuie sa ia decizii

Iata pentru DUMINICA 29 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 martie. Sagetatorii sunt inspirati, Pestii apeleaza la credinta

Iata pentru SAMBATA 28 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Vesti proaste pentru elevii lui Zidane. Real Madrid reduce salariile

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid va reduce salariile jucatorilor sai, pentru a diminua astfel pi.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 31 martie. Gemenii trebuie sa fie intelepti, Leii se transforma profund

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 31 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 30 martie. Gemenii aleg iubirea, Sagetatorii sunt sensibili

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 30 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )