Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horoscop Capricorn. Totul despre barbatul din Capricorn. Totul despre femeia din Capricorn. Unde duce incapatanarea

Antena3 Antena3,
Horoscop Capricorn. Totul despre barbatul din Capricorn. Totul despre femeia din Capricorn. Unde duce incapatanarea

Horoscop Capricorn. Nativii zodiei Capricorn sunt foarte muncitori si detin un autocontrol de invidiat. Ei reusesc sa obtina tot ce isi propun, sunt foarte determinati si incapatanati. Horoscop Capricorn. continuă pe Antena3

HOROSCOP 10 IANUARIE. Cad bani din cer pentru o zodie!

Horoscop zilnic 10 ianuarie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop Capricorn. O actiune inceputa mai demult, de la care aproape ca nu mai aveai nicio veste, ajunge finalmente la un nivel.

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

Stirile ProTV: Orasul din Romnia unde se traieste mai bine dect n Miami, Toronto sau Los Angeles

Desi poate parea o gluma, un oras din Romania a surclasat orase precum Miami, Toronto sau Los Angeles intr-un top privind calitatea vietii. Vorbim despre Cluj-Napoca, unde salariile sunt mari, in comparatie cu cheltuielile.

HOROSCOP. Cea mai dificila luna din 2019 in functie de zodie. Mare atentie la Berbeci!

Toate previziunile astrologice dau anul 2019 ca fiind unul prosper. Jupiter in Sagetator va aduce beneficii majore tuturor zodiilor. 2019 este un an norocos, optimist si aventuros. Exista, insa, si.

HOROSCOP. Zodiile care vor suferi din iubire in 2019. Se anuntalacrimi si durere

Anul 2019 nu aduce nimic bun in iubire pentru aceste trei zodii. Se anunta durere si lacrimi. HOROSCOP GEMENI- A venit momentul sa renunti la relatiile care iti fac rau. Relatiile obsesive, in care te.

Si-a pierdut cainele la inceputul anului, iar barbatul din Barlad ar da orice sa-si gaseasca animalul iubit. Ce scoate la bataie este de-a dreptul uluitor. Nu-l poti refuza!

Sa-ti pierzi animalul iubit poate fi extrem de dureros pentru oricine. Dar un barladean da dovada ca prietenul de companie este mult mai pretios decat si masina sa. Barbatul si-a pierdut cainele in.

Teodor Melescanu, despre situatia din Austria: Luam n considerare sa ne adresam Curtii Europene de Justitie

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat duminica seara, la Digi 24, ca indexarea alocatiilor copiilor nerezidenti ai muncitorilor din Austria este un caz clar de discriminare, iar Guvernul ia in considerare sa se adreseze Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE).

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )