Libnet.ro
UNICEF

13:01

HOROSCOP. Care este cea mai norocoasa perioada din aceasta iarna pentru fiecare zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Care este cea mai norocoasa perioada din aceasta iarna pentru fiecare zodie

Iata care sunt cele mai fericite si norocoase zile din aceasta iarna pentru fiecare zodie in parte. Tine cont de sfaturile zodiacului si programeaza in perioada respectiva cele mai importante intaln. continuă pe Antena3

Ministrul britanic al muncii: Acordul premierului May privind Brexit-ul este cea mai buna optiune

Ministrul britanic al muncii si pensiilor, Amber Rudd, a declarat sambata ca acordul premierului Theresa May privind Brexit-ul a fost cea mai buna optiune posibila si singurul plan disponibil pentru iesirea din Uniunea Europeana, desi a recunoscut ca.

Cea mai frumoasa politista din Germania, constransa de sefi sa ia o decizie: pozele sexy sau uniforma FOTO

Adrienne Koleszar 34 de ani) este considerata cea mai frumoasa politista din Germania si este constransa de sefi sa aleaga intre a fi organ public sau a fi celebra pe Instagram. Acestia o pun sa renunte la postarile in care isi etaleaza fizicul si la postura de celebritate in mediul online, daca vrea sa continue cariera de ofiter.

Tara care face cel mai spectaculos aeroport din lume. Cand o sa fie gata

China va detrona Statele Unite la capitolul curselor aeriene, cel putin acesta este planul Chinei pana in 2020. in acest sens, China vrea sa-si trateze calatorii asa cum trebuie. Astfel, va construi cel mai spectaculos aeroport din lume. Este vorba despre Aeroportul International Beijing Daxing, care va fi noul centru de aviatie al capitalei chineze.

O femela albatros, despre care se crede ca e cea mai vrstnica pasare salbatica din lume, a devenit mama pentru a 37-a oara

Wisdom, o femela albatros in varsta de 68 de ani, a depus un nou ou cu partenerul ei de o viata pe Atolul Midway din Oceanul Pacific de Nord, relateaza The Guardian.

Liviu Avram, despre Alianta Vestului: Este cea mai legitima si cea mai periculoasa initiativa politica din ultimii 30 de ani

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit despre infiintarea Aliantei Vestului, un demers considerat in acelasi timp legitim si periculos, fiind un semnat pentru oamenii care conduc Guvernul si administratia centrala.

Liviu Avram, despre Alianta Vestului: Este cea mai legitima si cea mai periculoasa initiativa politica din ultimii 30 de ani VIDEO

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit despre infiintarea Aliantei Vestului, un demers considerat in acelasi timp legitim si periculos, fiind un semnal pentru oamenii care conduc Guvernul si administratia centrala.

VIDEO Liviu Avram, despre Alianta Vestului: Este cea mai legitima si cea mai periculoasa initiativa politica din ultimii 30 de ani

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit despre infiintarea Aliantei Vestului, un demers considerat in acelasi timp legitim si periculos, fiind un semnal pentru oamenii care conduc Guvernul si administratia centrala.

Miss World 2018: cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, a fost desemnata Miss World 2018 in finala celei de-a 68-a editii a competitiei, desfasurata pe 8 decembrie in orasul Sanya din provincia chineza Hainan.

Cea mai veche biserica din localitatea Novaci a fost consolidata

Cel mai vechi lacas de cult din localitatea Novaci, care se afla pe lista monumentelor istorice, a fost consolidata.

Rusia: Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta pentru drepturile omului si fosta disidenta, a incetat din viata

Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta din Rusia pentru drepturile omului si fosta disidenta sovietica, a incetat din viata, sambata, la Moscova, la varsta de 91 de ani, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )