Libnet.ro
UNICEF

19:45

Miss World 2018: cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Adevărul Adevărul,
Miss World 2018: cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, a fost desemnata Miss World 2018 in finala celei de-a 68-a editii a competitiei, desfasurata pe 8 decembrie in orasul Sanya din provincia chineza Hainan. continuă pe Adevărul

Miss World 2018 si-a aflat castigatoarea. EA este CEA MAI FRUMOASA FEMEIE a lumii (FOTO, VIDEO)

Miss World 2018 si-a desemnat castigatoarea. Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce De Leon, in varsta de 26 de ani, a castigat cea de-a 68-a editie a concursului international de frumusete. Ea s-a.

Cine este Iulia Dumanska, cea care a inchis poarta nationalei de handbal in meciul cu Norvegia. Ucraineanca iubeste Romania mai mult decat romanii: Am cumparat un tricolor si... (FOTO)

National de handbal feminin a Romaniei a invins categoric, miercuri, formatia Norvegiei, in ultimul meci al grupei D a Campionatului European din Franta. Printre jucatoarele noastre care s-au evidentiat se numa.

DJ Wanda se marita! Cine este iubitul vedetei si care este pasiunea lui periculoasa!

DJ Wanda iubeste din nou si sustine ca, de aceasta data, este mai aproape de altar ca niciodata. Barbatul care i-a cucerit inima este Karl, un australian pasionat de cursele Hard Enduro. Cu acesta vedeta spune ca are in plan sa se casatoreasca anul viitor.

LOTO. S-a aflat cine este marele castigator al tragerii de duminica trecuta. Oficialii Loteriei au ramas surprinsi cand au vazut cine era acesta

LOTO in cursul zilei de astazi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la Tragerea Suplimentara Loto 6/49 de duminica 2 decembrie 2018. LOTO Posesorul.

Culita Sterp, primele declaratii despre noua iubita! Cine este ea

Culita Sterp, primele declaratii despre noua iubita: Eu sunt genul de om care nu ascunde o relatie Citeste mai mult pe.

Cine este Cornel Hernea, politistul gasit mort in Caras-Severin impreuna cu iubita sa

Cornel Hernea si iubita sa au fost gasitimorti, joi dimineata, in apartamentul lor dinOravita. Cornel avea 37 de ani si lucra la Politia Transporturi Feroviare Oravita, iar iubita sa, 35 de.

Cine este barbatul care a provocat explozia din Bistrita. Sorin avea o fiica de 17 ani

Barbatul care s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Bistritase numea Sorin Patrascu si era originar din Bucuresti. Sorin fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )