Libnet.ro
UNICEF

10:00

Horoscop. Care sunt cele mai inteligente zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop. Care sunt cele mai inteligente zodii

Fiecare semn zodiacal are o serie de trasaturi care il fac atractiv. Astrologii prezic totul, de la starea generala de sanatate si pana la compatibilitatea in dragoste. Cand vine vorba despre. continuă pe Antena3

Ele sunt cele mai fericite zodii. Nimic nu le strica starea de bine

Aceste zodii isi gasesc bucuria in lucrurile simple si in micile placeri ale vietii. S-au nascut sa fie fericite. SAGETATOR- Fara niciun dubiu, Sagetatorul este cel mai fericit semn zodiacal. Are un spirit na.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

Cate masini se fura intr-o zi in Romania si ce marci sunt cele mai vanate

Statisticile arata ca in Romania sunt furate aproximativ patru autoturisme zilnic . in primele 6 luni, peste 600 de proprietari din toata tara au ramas fara masini. Hotii aleg pana si cele mai banale m?.

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Topul femeilor din zodiac care cheltuie cei mai multi bani

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse, care sunt cele mai costisitoare femei ale zodiacului. Sagetator Potrivit numerologului, cele mai putin costisitoare.

Cluj Napoca, Timisoara si Constanta sunt cele mai mari piete rezidentiale regionale din Romania

Constanta a devenit in 2017 a treia mare piata rezidentiala regionala din Romania in care se livreaza anual peste 3. 000 de locuinte, alaturandu-se astfel Cluj Napocai 5. 403 locuinte livrate), cea mai mare piata rezidentiala cu exceptia regiunii Bucuresti Ilfov, si Timisoarei 3. 484 locuinte livrate), potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania, pe baza informatiilor Institutului National de Statistica.

HOROSCOP. Cele mai incapatanate trei semne zodiacale. Nu te intelegi niciodata cu ele

Exista trei semne zodiacale care sunt mai incapatanate ca niciodata. Nu reusesc sa se inteleaga deloc cu cei din jurul lor. TAUR Este cel mai incapatanat semn zodiacal. Este determinat si isi ia singur propriile.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

Cele mai periculoase locuri din lume, pe care este bine sa le eviti in aceasta perioada

Cu siguranta ca nimeni nu isi planifica o vancata in tari precum Coreea de Nord sau Irak, dar exista multe tari care sunt in topul preferintelor multor turisti si in care calatoria poate deveni periculoasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )