Libnet.ro
UNICEF

23:45

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu pot sa uite daca le-ai tradat

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu pot sa uite daca le-ai tradat

Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar razbunarea lor este de-a dreptul. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Care sunt cele mai instabile zodii? Racii sunt afectati de fazele Lunii, Sagetatorii au schimbari de dispozitie

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Daca esti un semn de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii. Spun mereu adevarul, indiferent cat de dur ar fi

Sinceritatea e o trasatura de apreciat, pe care multe zodii o fac resimtita cu fiecare ocazie. Chiar si atunci cand stiu ca ar rani, unele zodii prefera sa spuna adevarul, fara niciun ocolis. Iata care.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Utile: Care sunt cele mai bune idei de vacanta pentru februarie; Trucuri pentru ncarcare rapida la orice telefon; Singuratatea, mai daunatoare sanatatii dect obezitatea

Ceaiul care te ajuta sa renunti definitiv la fumat. Secretul renuntarii definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. 15 obiceiuri care te protejeaza de cancer. O specialista in nutritie ne arata ce obiceiuri alimentare ne ajuta sa prevenim aparitia cancerului.

HOROSCOP. Acestea sunt cele patru zodii care isi pun intotdeauna prietenii pe primul plan, indiferent de cat de indragostite sunt

Pentru aceste patru zodii, prietenii sunt cei mai importanti. Mai importanti chiar si decat partenerii de viata. HOROSCOP TAUR- Sunt mai mult decat loiali prietenilor. Un Taur este prietenul de care.

HOROSCOP. Venus a intrat in Capricorn! Cele mai afectate zodii de acest tranzit. Gemenii trec la actiune, Taurii trec la discutii serioase

Venus este considerata o planeta dedicata iubirii, romantismului, frumusetii si luxului. Daca Venus ar fi fost o fiinta umana, cu siguranta ar fi fost femeie. O femeie romantica, stilata, cu un puternic.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii in 2019

In ciuda faptului ca smartphone-urile sunt dispozitive pe care le avem cu noi peste tot, exista riscuri in utilizarea lor, datorate in special radiatiilor pe care acestea le emit, transmite Go4it. Majoritatea.

Care sunt telefoanele care emit cele mai mari radiatii. iPhone si HTC sunt in top (FOTO)

Aproape toata lume aare un telefon inteligent, dar putini se gandesc la riscuri. Potrivit cercetatorilor, multe dintre smartphone-urilede pe piata se apropie destul de mult de limita teoretica de 1,6-.

Care sunt telefoanele care emit cele mai multe radiatii. Smartphone-urile chinezesti sunt printre cele mai nocive

De-a lungul timpului au existat foarte multe speculatii despre efectele nocive pe care telefoanele mobile le au asupra noastra, din cauza radiatiilor pe care le emit. Avand in vedere ca petrecem foarte mult timp in preajma lor, este de luat in calcul aspectul important al impactului asupra corpului uman.

HOROSCOP. Nu intra in viata acestor zodii, daca nu le poti face fericite!!

Fericirea este rareori acolo unde o cauti. Visurile noastre cele mai adanci sunt inflacarate de scantei neasteptate. Samuil Johnson Berbec Exista 3 cuvinte ce ii pot descrie foarte bine pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3481 seconds )