Libnet.ro
UNICEF

00:06

HOROSCOP. Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vara de poveste

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vara de poveste

Aceste cinci semne zodiacale vor avea o vara ca in povesti, plina de energie, culoare si povesti frumoase. Perioada benefica incepe pe 21 iunie si se incheie pe 22 septembrie. TAUR - Vei avea o vara plina de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie

Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie. Taur Nu exista niciun motiv pentru ca Taurul sa se ingrijoreze din pricina banilor in luna iunie. Poti sa te relaxezi si.

HOROSCOP. Cele mai razbunatoare zodii: nu uita si nu iarta niciodata! Fereste-te sa ii superi ca nu va iesi bine deloc

Acestea sunt zodiile care nu vor ierta niciodata o persoana care i-a tradat si se vor razbuna de cate ori vor avea ocazia. Ai mare grija pe cine superi. Leu Leii sunt extrem de mandri. Daca ceva ii.

HOROSCOP. Cele mai norocose 3 zodii ale verii

Astazi este prima zi de vara. Trei zodii sunt fericite pentru ca vor avea clipe de neuitat. Taur Veti fi in centrul atentiei, stralucind ca un star de cinema. Veti fi inconjurati de atentie si dra.

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru: Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste...

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru. Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste, puternic e cel care se poate dezice de.

Bashar al-Assad a anuntat ca se va intalni cu Kim Jong-un: Unde vor avea loc discutiile

Presedintele Siriei Bashar al-Assad a anuntat ca se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, la Phenian, potrivit The Independent, care citeaza presa din Coreea de Nord. Voi vizita Republica.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Copilului: Sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, ocazie cu care afirma ca, in aceasta zi, ar trebui sa ne inspiram din sinceritatea si afectiunea.

Horoscop zilnic, 2 iunie. Zodia care ajunge la final de drum. Ia-ti ramas bun de la ce a fost

Horoscop 2 iunie 2018. Taurii sunt tinuti captivi de amintiri, iar Racii ajung la un final de drum. Vezi aici horoscopul pentru fiecare zodie! Horoscop 2 iunie Berbec Persoana care iti apare azi in.

Subiectele zilei:Mai putina birocratie pentru cei care vor sa adopte un copil;Guvernul vrea sa subventioneze abonamentele la fitness si muzee; Alocatiile copiilor, nlocuite cu bonuri valorice

Comisia Europeana propune dublarea programului Erasmus pana la 30 de miliarde de euro in perioada 2021-27. Programul Erasmus, care permite deja unor milioane de tineri europeni sa studieze in strainatate, s-ar putea dubla pana la. De ce cred romanii in teoriile dacopate: Neavand performante majore in istorie, dacii sunt un bun cal de bataie pentru ca despre ei se pot broda multe legende. Regizorii documentarului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )