Libnet.ro
UNICEF

04:40

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie

Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie. Taur Nu exista niciun motiv pentru ca Taurul sa se ingrijoreze din pricina banilor in luna iunie. Poti sa te relaxezi si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care sunt mai fericite singure

Gemeni Nativa din Gemeni este mult mai fericita cand este singura. Toata lumea care o cunoaste poate sa spuna acest lucru! Dar asta nu inseamna ca nu ar putea fi niciodata cu cineva intr-o relatie, ci.

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru: Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste...

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru. Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste, puternic e cel care se poate dezice de.

Ce zodii vor avea noroc pe plan financiar in luna iunie

Nu va ganditi la concediu prelungit si profitati de toate beneficiile pe care vi le aduce luna iunie. Aveti o perioada favorabila pentru start-up-uri, proiecte financiare pe termen lung sau posibile avansari la locul de munca.

Horoscopul iubirii pentru luna iunie. Racii vor avea parte de schimbari pe plan amoros

Pentru nativii semnelor zodiacale, urmeaza o perioada extrem de interesanta, cu multe suisuri si coborasuri pe plan amoros. Berbec - in iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici, previziunile pentru toata luna iunie. Sagetatorul va afla un adevar foarte important

NumerologulMihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna iunie. Berbec. Este castigator pe toate planurile. Taur. Are o luna cu multe asteptari.

Bashar al-Assad a anuntat ca se va intalni cu Kim Jong-un: Unde vor avea loc discutiile

Presedintele Siriei Bashar al-Assad a anuntat ca se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, la Phenian, potrivit The Independent, care citeaza presa din Coreea de Nord. Voi vizita Republica.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Copilului: Sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, ocazie cu care afirma ca, in aceasta zi, ar trebui sa ne inspiram din sinceritatea si afectiunea.

Subiectele zilei:Mai putina birocratie pentru cei care vor sa adopte un copil;Guvernul vrea sa subventioneze abonamentele la fitness si muzee; Alocatiile copiilor, nlocuite cu bonuri valorice

Comisia Europeana propune dublarea programului Erasmus pana la 30 de miliarde de euro in perioada 2021-27. Programul Erasmus, care permite deja unor milioane de tineri europeni sa studieze in strainatate, s-ar putea dubla pana la. De ce cred romanii in teoriile dacopate: Neavand performante majore in istorie, dacii sunt un bun cal de bataie pentru ca despre ei se pot broda multe legende. Regizorii documentarului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2798 seconds )