Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP. Cele doua evenimente astrologice care ne vor afecta viata sentimentala pana in 2020

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele doua evenimente astrologice care ne vor afecta viata sentimentala pana in 2020

Pe 18 mai s-au produs doua evenimente astrologice care ne vor afecta viata sentimentala pana in 2020. Mercur a tranzitat Pluto, cu Mercur in Taur si Pluto in Capricorn, iarVenus a tranzitat. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Doua evenimente astrale va schimba viata pana la anul. Mercur in Taur si Pluto in Capricorn fac jocurile

Pe 18 mai s-au produs doua evenimente astrologice care ne vor afecta viata sentimentala pana in 2020. Mercur a tranzitat Pluto, cu Mercur in Taur si Pluto in Capricorn, iarVenus a tranzitat.

, imagini de pus in rama cu cele doua fetite: Eu si ingerasii. FOTO

, imagini de pus in rama cu cele doua fetite: Eu si ingerasii. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Antonio Tajani: Trebuie sa fim atenti la cei care vor sa preia controlul asupra infrastructurii energetice din UE

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, considera ca Europa trebuie sa fie atenta la cei care vor sa preia controlul asupra infrastructurii vitale din Uniunea Europana, mai ales in domeniul energetic. Este important sa nu riscam sa cedam controlul unora care au alte interese decat noi, a declarat luni, la Florenta, Antonio Tajani, potrivit Agerpres.

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Varsatoarele si Balantele sunt cele mai atragatoare, femeile Taur nu stau deloc in umbra

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al.

Viata satului cu Dragnea, apa vie pentru audienta TVR: cati romani s-au uitat la cele doua editii

TVR 1 a difuzat in zilele de 12 si 19 mai doua editii speciale ale emisiunii Viata Satului, in care protagonistii au fost presedintele PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii Petre Daea, ceea ce a propulsat televiziunea nationala in topul audientelor.

Horoscop 20 mai 2019. Zodia care trece prin hopuri enervante

Horoscop Berbec. Visele tale pot deveni usor realitate daca incepi sa le construiesti chiar tu, cu mainile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu astepta sa-ti arate altul ce sa faci, pentru ca numai tu.

Casti bluetooth: pentru alergat, audiofili si cei care vor liniste

Cel mai probabil ca oricare dintre noi are o pereche de casti pe care o foloseste. Unii pentru sport, altii ca sa scape de zgomotul urban. Ca sa impacam pe toata lumea, avem cateva recomandari de casti bluetooth pentru alergat, pentru audiofili si cei.

INITIATIVA ROMANIA: Sunt 38 de candidati eligibili cu probleme de integritate care vor sa ajunga in PE

Miscarea civica Initiativa Romania a lansat astazi site-ul www. romania-alege. ro si precizeaza ca 38 de candidati eligibili cu probleme de integritate, inamici ai statului de drept sau ai valorilor europene vor sa ajunga in Parlamentul European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )