Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Leoaicele au un aer nobil, Scorpioancele au un magnetism uluitor

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Leoaicele au un aer nobil, Scorpioancele au un magnetism uluitor

Fiecare femeie este frumoasa, in felul ei, mai ales cand alege sa-si puna in valoarea calitatile naturale. Nativele in zodia Berbecului atrag prin atitudine, in timp ce femeile nascute in zodia Taurului au. continuă pe Antena3

Cum a reusit una dintre cele mai bogate femei din Timisoara sa scape de taxa de paragina aplicata de primarie pentru o cladire lasata in ruina

Consiliul Local Timisoara a emis zeci de hotarari de supraimpozitare a unor cladiri istorice neingrijite. Printre proprietarii supusi supraimpozitarii s-a aflat si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara. Rodica Vlad a contestat hotararea de supraimpozitare in instanta si a castigat.

Cele mai frumoase 20 de bancuri de la Radio Erevan. Care este diferenta intre capitalism si comunism

Radioul public armenian a devenit faimos in lume prin umorul care trata viata oamenilor din Uniunea Sovietica. Glumele de la Radio Erevan au ramas la fel de populare si in prezent.

iPhone XS in teste, la 24 IT. Primele impresii despre unul din cele mai asteptate telefoane ale anului

Suntem la intalnirea noastra saptamanala cu noutatile din lumea IT. Saptamana aceasta am primit in teste telefonul care strange liste lungi de precomenzi si cozi la deschiderea magazinelor. Asadar,.

Drama fara margini pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii

Una dintre cele mai bune handbaliste din lume, multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, trece prin momente grele.

Antonia vorbeste despre complexul care i-a chinuit copilaria si ce inseamna acceptarea de sine a fiecarei femei VIDEO

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Antonia recunoaste ca nimeni nu este perfect. Catareata ne-a povestit cat de importanta este acceptarea de sine pentru fiecare femeie in parte, dezvaluind ca in copilarie era deseori comparata cu un calut.

Cele mai infricosatoare mistere ale Indiei: iluminatii Asiei sau pasarile care se sinucid in masa

India nu a incetat niciodata sa uimeasca. E tara a contrastelor, dar este invaluita si de tot felul de mistere. Unele dintre ele socheaza de-a dreptul lumea occidentala.

Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Anuntul facut de Politia Capitalei

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a.

Politia Capitalei: Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Furturile sunt pe primul loc

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a declarat luni Gratiela Vaduva, seful Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei.

Cele mai cool tinute de Street Style de la Paris Fashion Week

Parisul este ultima capitala a modei unde designerii isi prezinta cele mai proaspete colectii pentru sezonul primavara-vara 2019, iar fahionistele care au participat la cele mai importante fashion show-uri ne-au aratat cum sa ne imbracam in urmatoarea perioada. Lasa-te si tu inspirata! .

19 state europene ofera locuri de munca romanilor: care sunt cele mai cautate meserii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera romanilor 2. 100 de locuri de munca din 19 state, cele mai multe fiind in Spania si Germania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )