Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste. isi gasesc cu greu jumatatea

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste. isi gasesc cu greu jumatatea

Cu totii vrem sa fim iubiti, dar exista nativi din unele zodii care ascund suferinte mari, varsa lacrimi amare. Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri in viata, insa cand vine vorba. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai puternice zodii

Unele semne zodiacale sunt mai puternice decat altele. Sunt lideri innascuti in zodiac. HOROSCOPSCORPION: Chiar daca acesti nativi sunt prin definitie incapatanati si au multe de pierdut din aceasta.

HOROSCOP. Cele mai seducatoare femei ale zodiacului

Unele femei din zodiac au toate sansele sa ajunga la inima oricarui barbat. HOROSCOPFemeiaBERBEC: Femeile nascute in aceasta zodie isi traiesc viata la maximum si le place.

HOROSCOP. Adevarul dureros despre zodii. Ce nativi sunt greu de iubit

Poti spune despre zodii ca sunt un mix interesant intre parti bune si parti rele. Daca ai citit AICI care sunt principalele 5 motive pentru care poti iubi o zodie, iata acum un alt adevar, doar ca putin.

ADRIAN STANESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM: Apartamentele cu doua camere - cele mai cautate de clientii care vor o locuinta

Apartamentele cu doua si trei camere raman, de departe, cele mai cautate de catre clientii care vor sa isi achizitioneze o locuinta, prezenti la ultima editie a Targului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium. Potrivit domniei sale, la ultima editie a Targului Imobiliarium, care s-a desfasurat in perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenti aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numarul fiind in crestere comparativ cu editia precedenta.

Carmen Dan: in mandatul meu s-au luat cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti (VIDEO)

In ultimii doi ani au fost cumparate cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti, precum si cele mai multe autospeciale de la mandatul lui Gabriel Oprea incoace, a precizat ministrul de Interne, Carmen.

Unele dintre cele mai mari banci din lume lanseaza criptomonede anul viitor: la ce le vor folosi si cum va functiona sistemul

Treisprezece dintre cele mai mari banci din lume se pregatesc sa lanseze in 2020 versiuni digitale pentru cele mai populare valute la nivel global. Mutarea are loc dupa mai multi ani de studii care i-au convins in legatura cu potentialul pe care il are.

Interzis pentru turisti cu masina pe Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase trasee din tara. Care este cauza inchiderii circulatiei FOTO

Chiar daca a venit vara calendaristica, iar zapada s-a topit complet pe DJ 713 Dichiu Piatra Arsa, turistii nu se pot bucura de drumul cunoscut sub numele de Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase din tara, pentru este tot inchis circulatiei.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la curatenie. 28 de utilizari pentru eliminarea murdariei din cele mai dificile locuri

Multi specialisti stiu ca bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii. Este extrem de ieftin si poate fi folosit cu succes in numeroase retete, dar si la curatenia casei. iti prezentam, mai jos, mai multe metode prin care poti obtine o casa curata cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu e cunoscut pentru efectele sale [] .

Cele mai bogate cinci femei din lume. Averea cumulata a acestora atinge o cifra uriasa

Sunt bogate, celebre in lumea lor si invidiate, iar averile lor l-ar face invidios pe orice om de afaceri. Este vorba despre cele mai bogate cinci femei din lume, care detin impreuna peste 150 de miliarde de dolari americani.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la spalatul rufelor. Asa scoti cele mai dificile pete

Ingredientul minune din bucatarie, bicarbonatul de sodiu, are multe beneficii, unele mai putin cunoscute. Acesta, adaugat in masina de spalat, ]mbunatateste performantele detergentului de rufe, astfel ca le face mai parfumate. Bicarbonatul elimina petele si mirosul din rufe Bicarbonatul de sodiu ajuta hainele sa fie mai parfumate, daca in cuva masinii de spalat pui si [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )