Libnet.ro
UNICEF

11:30

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai puternice zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai puternice zodii

Unele semne zodiacale sunt mai puternice decat altele. Sunt lideri innascuti in zodiac. HOROSCOPSCORPION: Chiar daca acesti nativi sunt prin definitie incapatanati si au multe de pierdut din aceasta. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat; Care sunt cele mai bune universitati din Romania; Limita de poluare, depasita de patru ori la apele de suprafata din Nordul Capitalei, in Otopeni, Tunari s

Devine Romania pubela UE pentru 17 euro pe tona de deseuri arse? Romania este o destinatie ideala pentru incinerarea deseurilor, potrivit. Raport Freedom House: Libertatea presei, in declin in lumea intreaga. Libertatea presei este in declin in lumea intreaga, in contextul in care.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la spalatul rufelor. Asa scoti cele mai dificile pete

Ingredientul minune din bucatarie, bicarbonatul de sodiu, are multe beneficii, unele mai putin cunoscute. Acesta, adaugat in masina de spalat, ]mbunatateste performantele detergentului de rufe, astfel ca le face mai parfumate. Bicarbonatul elimina petele si mirosul din rufe Bicarbonatul de sodiu ajuta hainele sa fie mai parfumate, daca in cuva masinii de spalat pui si [] .

Salariul mediu net a depasit 3.100 lei in aprilie. Cine a avut cele mai mari venituri lunare TABEL

Castigul salarial mediu nominal net a urcat la 3. 115 lei in aprilie, in crestere fata de luna precedenta cu 40 lei +1,3%), cele mai mari castiguri fiind inregistrate in tehnologia informatiei si cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate vineri.

Una dintre cele mai profitabile afaceri din agricultura: aproape 2.000 de fermieri au depus cereri pentru cei 3.000 de euro oferiti de stat

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a anuntat joi ca au fost demarate deja platile pentru unul dintre cele mai profitabile afaceri din agricultura, pentru care s-au inscris, deocamdata, aproape 2. 000 de fermieri.

13.000 de romani risca sa-si piarda locurile de munca. in ce situatie se afla una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii energetice de stat, cu circa 13. 000 de angajati, se afla in mare dificultate financiara, inregistrand, la finele anului trecut piederi de 1,13 miliarde de lei, ceea ce indica existenta unei incertitudini semnificative cu privire la capacitatea societatii de a-si continua activitatea.

Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Intalnirea dintre Donald Trump si Printul Charles a durat cu 75 de minute mai mult decat era programat dupa ce Charles a incercat sa il convinga pe presedintele american de pericolele schimbarilor climatice, insa Trump a insistat ca SUA au una dintre cele mai curate clime si a dat vina pe alte natiuni pentru criza climatica, relateaza The Guardian.

Unde castiga romanii cele mai mari salarii in 2019 - Topul angajatorilor

In fiecare an, platforma Undelucram. ro publica Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru a arata modul in care evolueaza piata muncii din Romania de la un an la altul.

Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala

ING Romania, TELUS International Europe, KPMG Romania, Microsoft Romania, Orange Romania si Lidl se afla pe primele locuri in topul angajatorilor care ofera cele mai mari salarii, dar si cele mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala.

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, de pana acum

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din a publica un top 10 cu cele mai rapide telefoane disponibile pe piata la ora actuala. Clasamentul de mai jos surprinde situatia la finele lunii.

FOTO VIDEO Cehii au cerut demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mare demonstratii de strada de la caderea comunismului

Aproximativ 100. 000 de oameni au iesit marti in strada, la Praga, pentru a cere demisia premierului ceh Andrej Babis, suspectat de frauda cu subventii europene, in cele mai mari demonstratii de strada din ultimele decenii, potrivit jurnalistilor locali, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )