Libnet.ro
UNICEF

14:00

HOROSCOP. Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Vrei sa afli care sunt zodiile pe care ar trebui sa le ocolesti in cazul unei relatii de lunga durata? Iata ce raspuns au pentru tine astrologii. Berbec Daca te afli in cautarea. continuă pe Antena3

HOROSCOP MAI 2019. Cele mai norocoase zodii in luna mai. Cine va sta cel mai bine cu banii

Horoscopul lunii mai 2019 pentru toate zodiile, incluzand previziuni generale, despre dragoste, viata de cuplu, munca si bani. Horoscop Taur mai 2019. Se evidentiaza promovarea cu succes a personalitatii,.

HOROSCOP 2 MAI. Vesti excelente pentru una dintre zodii! Verdictul mult asteptat e aproape!

Horoscop 2 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Te apropii incet de finalul unei activitati care te-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic si mental, dar rezultatele.

HOROSCOP 3 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie. Urmeaza un varf financiar

Horoscop 3 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Banii sunt una din preocuparile tale principale. Tot ce este legat de venituri si cheltuieli iti este pe plac, pentru a crea.

HOROSCOP 3 MAI. Va ploua cu bani pentru aceasta zodie!

Horoscop 3 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 3 mai Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat. E o.

Liceul din nordul Moldovei reabilitat cu 3,6 milioane de euro. Va fi unul dintre cele mai moderne din Romania

In orasul Saveni, judetul Botosani, va functiona unul dintre cele mai moderne licee din Romania. Se investesc peste 3,6 milioane de euro pentru reabilitarea grupului scolar Mihai Ciuca. Autoritatile locale spera ca in urma modernizarii elevii sa ramana in localitate si dupa absolvire sa dezvolte economic zona.

Cele mai indraznete tinute de la Billboard Music Awards 2019: Taylor Swift, cea mai apreciata FOTO

Gala de decernare a premiilor Billboard 2019 a oferit ocazia starurilor sa intoarca toate privirile cu tinutele indraznete pe care le-au ales. Cantaretele Taylor Swift 29 de ani), Cardi B 26 de ani) si Ciara 33 de ani) au fost cateva dintre cele mai apreciate de pe covorul rosu.

Alerta meteo de fenomene periculoase, cod galben de inundatii. Ce zone sunt cele mai afectate

Vremea rea a facut ravagii in mai multe judete din intreaga tara, iar vestile nu sunt bune nici pentru urmatorul interval. Pana miercuri, la ora 18:00, este in vigoare cod galben de inundatii in 20 de bazine hidrografice. Sunt afectate 17 judete, anunta hidrologii. Pe versanti pot aparea scurgeri importante de apa, torenti si paraie, [] .

Consumul de alcool, una dintre cele mai frecvente cauze de producere a accidentelor rutiere. Ce pedepse risca soferii bauti

De cele mai multe ori, conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului comit frecvente incalcari ale normelor de circulatie, conduc cu viteza excesiva, se angajeaza in depasiri neregulamentare sau executa in mod periculos virajele.

VIDEO Cum arata cabina uneia dintre cele mai misterioase arme ale Americii: bombardierul invizibil B-2

Bombardierul B-2 Spirit reprezinta una dintre cele mai secretoase arme ale Americii, insa in aceasta saptamana publicul a avut ocazia sa vada cum arata interiorul acestei puternice arme de razboi.

EURES: 373 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. De unde vin cele mai multe oferte, ce cauta angajatorii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 373 locuri de munca vacante in 14 state. Cele mai multe oferte vin din Spania, unde se cauta muncitori agricoli.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )