Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Berbec Cat de des participati la evenimentele corporatiei din care faceti parte sau la tot felul de prezentari? Da, poate fi extrem de plictisitor, dar acela este locul in care veti intalni persoana. continuă pe Antena3

Cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie ca este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care isi vor gasi fericirea in aceasta vara.

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care iti vor frange inima

Aceste trei semne zodiacale prefera sa-si urmareasca interesul si nu le pasa de sentimentele celor din jurul lor. Nu le pasa ca frang inimi. LEU Energia si increderea ta ii fac pe cei de langa tine sa graviteze.

Horoscop. Care sunt cele mai dominatoare zodii. Cum poti cuceri pe oricine

in timp ce unora nu le place sa iasa in evidenta, altora le place sa se impuna in orice situatie si sa aiba ultimul cuvant. Afla ce zodii sunt mereu piua-ntai! FEMEI Leu:.

Horoscop 25 mai 2018. Zodia care e pe punctul de a ceda nervos

Horoscop25 maiBerbec Cineva va subapreciaza si va pune intr-o lumina nefavorabila. Evitati conversatiile cu persoanele care nu va inspira incredere. Din punct de vedere financiar, nu trebuie.

Cele mai frecvente greseli care duc la cresterea in greutate

Rutina din timpul noptii este unul din cei mai importanti factori care duc la cresterea in greutate. Fie ca vorbim de gustarile tarzii, somnul insuficient sau consumul de cafea, toate acestea pot creste predispozitia la obezitate.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune 3 zodii. Te fac sa te indoiesti de sanatatea ta mentala

Exista cateva zodii atat de nebune, incat te vor face si pe tine sa crezi ca esti la fel ca ele. Comportamentul lor te face sa nu mai intelegi nimic din viata ta. VARSATOR Este zodia care castiga detasat aceasta.

Horoscop 28 mai. Taurii au mintea ocupata cu tot soiul de probleme

Horoscop 28 mai Berbec Este o zi in care acorzi atentie detaliilor legate de casa: curatenie, idei legate de redecorare si, in cele din urma, relaxare in confortul oferit de propria locuinta. Astazi gase?.

Cercetatorii atentioneaza cu privire la cresterea alarmanta a populatiei: care vor fi cele mai aglomerate orase in 2050

Populatia creste intr-un ritm alarmant. Pana in 2050, pe planeta vor exista aproape 10 miliarde de oameni. Cercetatorii au analizat situatia, facand un clasament al oraselor care vor fi cele mai afectate de acest fenimen pana in 2050.

Cele mai iubite spectacole de comedie din tara se joaca la Brasov

Saptamana Comediei aduce la Brasov cele mai renumite teatre din tara, dar si noua zile de voie buna si piese una si una. Pe langa spectacolele de la Teatrul Sica Alexandrescu, vor fi piese care se vor juca in strada.

VIDEO Cum arata videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )