Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Cele mai sexy zodii feminine

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai sexy zodii feminine

Daca vrei sa stii care sunt cele mai sexy zodii feminine, acest articol este pentru tine. Iata, in ordine inversa, un top 6 zodii populare in randul barbatilor. Locul 6: Balanta Femeile. continuă pe Antena3

VIDEO. Cum s-a pregatit cea mai sexy prezentatoare meteo pentru Campionatul Mondial 2018

Yanet Garcia este una dintre cele mai sexy prezentatoare de meteo din lume. Faima ei a depasit granitele tarii sale si a devenit celebra prin intermediul internetului in intreaga lume. Tanara de 27 de ani.

Topul celor mai sexy orase din Romania. Clasamentul facut dupa analiza a 18 milioane de mentionari online

Specialistii de la Urbanize Hub au intocmit un top inedit al oraselor din Romania. E vorba despre cele mai atragatoare si mai cool resedinte de judet, potrivit mentiunilor din mediul online.

Romania, in fata unui paradox: rata somajului e printre cele mai mici din Uniunea Europeana cu toate ca sunt putine locuri de munca

Romania se afla in fata unui paradox, arata cele mai recente statistici ale Eurostat. Concret, desi tara noastra inregistreaza una dintre cele mai mici rate ale somajului din Uniunea Europeana, si locurile de munca sunt putine.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Securitate sporita privind traficul de droguri la cele mai mari festivaluri din tara. DIICOT tine la secret dosarele intocmite la Untold si Electric Castle

Bucurestiul si centrele universitare sunt pietele cele mai mari pentru traficul si consumul de droguri, arata raportul DIICOT 2017. Institutiile din Cluj cu atributii in domeniu au declarat, la finalul saptamanii, razboi traficantilor, doua dintre principalele tinte fiind festivalurile Electric Castle si Untold. Cu toate acestea, DIICOT refuza sa faca public numarul de dosare intocmite anul trecut la cele doua festivaluri.

FMI anunta MAREA CRIZA pentru Romani: Vom avea cele mai mari scumpiri din UE

Romania va avea rate anuale de inflatie intre 3% si 3,1% - cele mai mari din UE - pana in 2023, arata estimarile actuale postate pe site-ul Fondului Monetar International FMI), potrivit Mediafax. De.

Dezbatere Historia Live, ora 11.00:Care sunt cele mai mari amenintari la Marea Neagra?

Marea Neagra si Balcanii sunt zone adiacente cu valoare geopolitica unde se intalnesc placile tectonice ale intereselor puterilor globale si regionale. Zeci de experti si sute de invitati iau parte in aceste zile la Black Sea and The Balkans Security Forum pentru a identifica si a gasi cele mai bune solutii in ceea ce priveste amenintarile mai vechi sau mai noi cu care se confrunta tarile de la Marea Neagra si din Balcani.

Topul celor mai atragatoare orase din Romania. Clasamentul facut dupa analiza a 18 milioane de mentionari online

Specialistii de la Urbanize Hub au intocmit un top inedit al oraselor din Romania. E vorba despre cele mai atragatoare si mai cool resedinte de judet, in mediul online. Ei au mers chiar mai departe si au folosit termenul generic de cele mai sexy orase.

FOTO Refacerea Portii Vienei, o idee care ar putea prinde contur. O sa fie una dintre cele mai reprezentative etichete ale Timisoarei

Cetatea Timisoarei, construita de austrieci in perioada 1732-1765, avea trei intrari. Poarta Vienei, din directia capitalei imperiului, poarta Petrovaradinului, era cea mai importanta.

Refacerea Portii Vienei, o idee care ar putea prinde contur. O sa fie una dintre cele mai reprezentative etichete ale Timisoarei

Cetatea Timisoarei, construita de austrieci in perioada 1732-1765, avea trei intrari. Poarta Vienei, din directia capitalei imperiului, poarta Petrovaradinului, era cea mai importanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )