Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dezbatere Historia Live, ora 11.00:Care sunt cele mai mari amenintari la Marea Neagra?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia Live, ora 11.00:Care sunt cele mai mari amenintari la Marea Neagra?

Marea Neagra si Balcanii sunt zone adiacente cu valoare geopolitica unde se intalnesc placile tectonice ale intereselor puterilor globale si regionale. Zeci de experti si sute de invitati iau parte in aceste zile la Black Sea and The Balkans Security Forum pentru a identifica si a gasi cele mai bune solutii in ceea ce priveste amenintarile mai vechi sau mai noi cu care se confrunta tarile de la Marea Neagra si din Balcani. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun STAPANIRE pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

VIDEO, FOTO Care sunt trenurile europene cu cel mai lung parcurs si ct costa biletele - Din orasul lui Kant, pna pe Coasta de Azur

Trenul european cu cel mai lung traseu face 60 de ore pe aproape 3. 000 km, in timp ce un tren luxos parcurge 3. 300 km in doua zile. Cele mai lungi trasee pornesc de la Moscova, altele pleaca din mica enclava Kaliningrad, iar cateva trenuri leaga, cu foarte mare viteza, zona Benelux de Mediterana. Intra in articol pentru a vedea care sunt trenurile directe cu cel mai lung parcurs si cat costa biletele. De precizat ca exemplele de pret sunt orientative, existand cazuri in care la oferta biletele pot costa si de 4-5 ori mai putin decat daca ar fi cumparate chiar inainte de calatorie.

iNALTA CURTE amana pentru 29 iunie pronuntarea in dosarul ANRP, in care sunt judecati BICA si COCOS

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos.

Pronuntarea n dosarul n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos, amnata

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, transmite Agerpres.

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANPR, n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea pronunta, marti, sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, informeaza Agerpres.

Adevarul Live, ora 13.00. Ionel Palar, despre cazul Rosia Montana si UNESCO

Liberalul Ionel Palar, presedinte al Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cazul Rosia Montana, in contextul in care Guvernul ar fi oprit procedura de includere a zonei in patrimoniul UNESCO, fara dezbatere publica sau anunt prealabil.

Adevarul Live, ora 14.00: Costurile economice ale protectionismului american: rezista Europa? Singura sau cu noi aliati?

Peste doua saptamani se vor aplica masurile tarifare decise de UE ca raspuns la maririle de taxe impuse de presedintele Trump, initial pentru otelul si aluminiul importat din tarile europene plus Canada si Mexic), urmand pe lista automobilele si piesele de schimb. Un schimb de lovituri fara precedent care alimenteaza tensiuni din ce in ce mai puternice pe spatiul euro-atlatic.

Adevarul Live, ora 13.00. George Damian, despre Saecularia si Centenarul Marii Uniri

Istoricul George Damian vorbeste, dela ora 13. 00, la Adevarul Live, despre ce informatii vrea sa prezinte platforma Saecularia, despre Centenarul Marii Uniri si istoria mica din perioada Primului Razboi Mondial.

Alerta meteo: Furtunile pun stapanire pe Romania! Care sunt zonele cele mai expuse fenomenelor meteo extreme!

Meteorologii anunta ca treizeci de judete din intreaga tara intra, miercuri, la ora 14. 00, sub cod galben de furtuni, cu descarcari electrice, vant, ploi abundente si grindina. indeosebi in sud-vest si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )