Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

Horoscop. Zodiile care vor avea parte de castiguri pe toate planurile, in luna septembrie

Exista zodii care, in luna septembrie, vor avea numai de castigat. Taur - va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca au resursele de a le.

Noua lege a pensiilor: Vezi daca esti pe lista celor care vor avea PENSII mult mai MICI! O multime de romani, direct afectati...

Noualege a pensiilorprevede ca, pana in anul 2021, punctul de pensie sa ajunga la valoarea de 1. 875 lei. Proiectul ascunde insa o serie de prevederi care defavorizeaza anumite categorii de.

FOTOGALERIE Cum a fost la marsul masinilor eco si cine sunt oamenii si companiile care vor sa-si puna amprenta pe viitorul mobilitatii

Marsul masinilor eco a avut loc in Bucuresti, Sambata, 8 Septembrie, cu 23 de autovehicule participante nu doar electrice, ci si hibride sau pe gaz natural comprimat CNG). Practic intreg spectrul de utilizatori si companii au venit la mars, de la clienti persoane fizice, antreprenori mici si mari, companii care vor sa transmita un semnal. Iata ce tehnologii se remarca si care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia.

HOROSCOP. Cele mai pesimiste zodii in dragoste. Atrag energiile negative - FECIOARA este perfectionista si gaseste minusuri in orice

Patru semne zodiacale par sa nu poata vedea partile pozitive ale relatiilor. Pentru ele, nimic nu este indeajuns de bun. GEMENI - Au o natura duala si sunt destul de pesimisti atunci cand vine vorba.

Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste buna

Horoscop 11 septembrie Berbec. Tu esti centrul universului azi, deci onoreaza-te mai mult pe tine insuti. Iubeste-te asa cum esti, rasfata-te cu tot ce e mai bun si mai frumos, dedica-ti o zi doar.

EVALUARE NATIONALA. Cand vor avea loc noile teste

Evaluarile nationale de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a se vor desfasura in luna mai a anului scolar 2018-2019, anunta, marti, Ministerul Educatiei Nationale.

Fonduri nerambursabile 2018: Pna la 25.000 de lei pentru firme private care vor sa se promoveze n strainatate. Cnd se fac nscrierile online n programul Internationalizare

Statul a anuntat oficial cand incepe sesiunea de inscriere a firmelor private mici si mijlocii din Romania in programul Internationalizare 2018, prin care acestea pot obtine ajutoare nerambursabile de pana la 25. 000 de lei fiecare, pentru merge in strainatate, la targuri si expozitii sau pentru alte forme de promovare pe pietele externe.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

Schimbari majore in noua Lege a pensiilor. Initiativa legislativa care a fost lansata in dezbatere publica de Ministerul Muncii vine cu mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensiona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )