Libnet.ro
UNICEF

07:00

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

B1 B1,
Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

Schimbari majore in noua Lege a pensiilor. Initiativa legislativa care a fost lansata in dezbatere publica de Ministerul Muncii vine cu mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensiona. continuă pe B1

Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL: Doar AICI AFLI ziua in care poti iesi la pensie la termen sau anticipat...

Casa Nationala de Pensii Publice a facut o aplicatie care va poate ajuta sa aflati varsta de pensionare, fie ea la termen sau anticipata. Astfel, cei interesati pot afla, in functie de data nasterii,.

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Vezi AICI daca esti pe lista celor care ies mai repede la pensie, la termen sau anticipat...

O analiza a proiectului Legii pensiilor lansat in dezbatere publica de ministerul Muncii scoate la iveala modificari importante fata de actuala legea a pensiilor. Astfel, a fost introdusa o perioada minima d.

Motivul pentru care suflam in lumanarile de la tort! Putini sunt cei care-l stiu

Intotdeauna aniversarile sunt un motiv de mare bucurie, insa cati dintre noi ne-am intrebat vreodata care este motivul pentru care suflam in lumanarile de pe tort? Iata care este adevarata.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

Robert Negoita: Oamenii care ies sa se vada in Piata Victoriei sunt cei ramasi fara speranta din cauza ticalosilor care nu isi fac treaba

Oamenii care ies in Piata Victoriei sunt aceia care au ramas fara speranta, iar aceasta se intampla din cauza unora care nu-si fac treaba sau si-o fac prost, considera primarul sectorului 3, Robert.

Surse: Cine sunt liberalii pusi sa stranga voturi pentru daramarea Guvernului Dancila

PNL incepe pregatirile pentru depunerea motiunii de cenzura. Partidul a desemnat cativa membri care sa incerce sa-i convinga cei din UDMR si Pro Romania, dar si pe alesii din PSD si ALDE, sa sustina.

FOTOGALERIE Cum a fost la marsul masinilor eco si cine sunt oamenii si companiile care vor sa-si puna amprenta pe viitorul mobilitatii

Marsul masinilor eco a avut loc in Bucuresti, Sambata, 8 Septembrie, cu 23 de autovehicule participante nu doar electrice, ci si hibride sau pe gaz natural comprimat CNG). Practic intreg spectrul de utilizatori si companii au venit la mars, de la clienti persoane fizice, antreprenori mici si mari, companii care vor sa transmita un semnal. Iata ce tehnologii se remarca si care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia.

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Monica Pop a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebookin care vorbeste despre medici si despre nedreptatile la care sunt supusi multi dintre acestia.

CRONICA Cat de singuri sunt cei care stiu ceva despre tandrete? Premiera celui mai recent spectacol al lui Felix Alexa, la Teatrul Dramaturgilor Romani VIDEO

Sambata, la Teatrul Dramaturgilor Romani, a avut loc premiera celui mai recent spectacol regizat de Felix Alexa, Despre tandrete, dupa Matei Visniec. Spectacolul spune povestea unor insingurati care incearca sa se regaseasca, intr-un fel sau altul, in celalalt.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )